MónTerrassa
Lluís (Junts): “No volem deslligar Terrassa de l’1 d’Octubre”

Meritxell Lluís ha continuat aquest dimecres plujós amb l’estratègia de relacionar les eleccions municipals del diumenge 28 de maig amb la independència de Catalunya. “No podem deslligar aquestes eleccions del context polític que viu. Algú defensa una Terrassa desconnectada del país, dels seus projectes, de les seves ambicions col·lectives. Nosaltres ens hi rebel·lem. No volem deslligar Terrassa d’allò que va representar l’1 d’Octubre, el dia que vam construir un autèntic doll d’esperança col·lectiva, el dia que vam decidir vèncer la por i construir un país lliure, de progrés, de benestar, de prosperitat. Per a nosaltres i per als nostres fills. Que no us enganyin!” Meritxell Lluís ha protagonitzat l’acte central de campanya de Junts per Terrassa, acompanyada de Míriam Nogueras, portaveu al Congrés dels Diputats, i Josep Rull, conseller al govern de Carles Puigdemont -que ha intervingut amb una declaració gravada-, i també de la númnero 2, Montserrat Caupena. La pluja ha obligat a canviar l’escenari, de la plaça de la Torre del Palau, a l’aire lliure, al Vapor Ventalló, cobert. I el cert és que han faltat cadires i que la zona sota teulada s’ha omplert.

La nova líder de Junts ha recordat “la situació d’un conciutadà, el nostre darrer cap de llista, el conseller Lluís Puig, que pateix un exili infame per haver defensat unes idees legítimes pacíficament, democràticament.”

Josep Rull/Cristóbal Castro

Dèficit fiscal i persecució de la dissidència política

Per Meritxell Lluís, les eleccions “vam d’una Terrassa que no es vol posar de perfil davant la persecució de la dissidència política. D’una Terrassa que no és indiferent davant del dèficit fiscal que patim i que ens impedeix de desplegar polítiques socials ambicioses, de lluitar amb eficàcia contra l’atur, de disposar d’infraestructures de qualitat. D’una Terrassa que defensa la llengua catalana com a eina de cohesió i de la nostra cultura com a element d’orgull i de trobada. D’una Terrassa que no renúncia davant la tasca de construir, entre tots, un país de primera. Amb la clara voluntat de ser la capital de la qualitat de vida.”

La formació s’ha centrat en reblar que des dels ajuntaments també es fa país. “Som el referent de l’independentisme a Terrassa i volem tenir una bona representació institucional”. Un missatge clar dirigit sens dubte a Esquerra Republicana. Com a ERC s’ha referit Caupena, amb un dur atac a la política nacional de la formació d’Oriol Junqueras. Ha reivindicat Junts com l’única opció independentista. Demòcrates i Més, que s’han afegit a Junts en aquestes eleccions, han incidit sobre el mateix tema.

La intervenció de Josep Rull

Josep Rull ha emocionat tothom amb les seves històries de la presó i el seu fill Roger. “La bona política requereix de vocació de servei i ideals nobles. Uns ideals nobles amb vocació per servir a les persones. En aquestes eleccions cal reivindicar allò que representem. Sumar és més important que restar. Quan hem anat junts hem arribat més lluny”. “En aquest país no preguntem a la gent d’on ve, sinó on volen anar. Volem aconseguir un país just, pròsper, de benestar i, sobretot, lliure. Persistim en la lluita per una Catalunya lliure, on els nostres fills visquin en llibertat.”

Miríam Nogueras ha recordat que cada terrassenc dona 2.700 euros cada any que van a Madrid i no tornen. De tota la ciutat surten 600 milions anuals que no retornen ha afirmat la portaveu de Junts al Congrés. “Què n’ha tret ERC de l’estratègia d’anar ajupits i agenollats. Potser algun benefici propi”, ha deixat anar Nogueras.

Notícies de Junts per Terrassa i les eleccions municipals del 28 de maig de 2023

Junts vol convertir el Recinte Firal en un microhub de mercaderies

Lluís (Junts): “Volem deixar empremta en el pròxim govern de Terrassa”

Junts i Demòcrates, sota el mateix paraigua a les municipals de Terrassa

Terrassa ha de ser capital de la qualitat de vida

Lluís (candidata de Junts): “Vull ser l’alcaldessa de Terrassa”

Junts per Terrassa avala la candidatura encapçalada per Meritxell Lluís

Descobreix la Meritxell Lluís més íntima (Junts) i desconeguda, sorprendrà

Meritxell Lluís (Junts): “Terrassa és el meu país”

Junts per Terrassa presenta el seu projecte de ciutat a Carles Puigdemont

Lluís (Junts): “Som l’única opció clarament independentista per governar”

Junts per Terrassa presenta el seu projecte de ciutat a Carles Puigdemont

Els 37 noms de la llista

Lluís (Junts): “Volem un Ajuntament que retorni l’ambició a la ciutat”

Vuit alcaldables: “Terrassa sí que és capital”

Junts per Terrassa va a l’alça

GRÀFIC | El perfil més personal de Meritxell Lluís (Junts)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa