MónTerrassa
Junts per Terrassa presenta el seu projecte de ciutat a Carles Puigdemont
  • CA

Junts per Terrassa ha presentat el seu projecte de ciutat a Carles Puigdemont. La candidata a l’alcaldia i portaveu del grup municipal a l’Ajuntament de Terrassa, Meritxell Lluís, ha viatjat fins a la capital de Bèlgica per reunir-se amb el president i presentar-li els objectiu de la candidatura per a les eleccions municipals del maig de 2023. La regidora ha subratllat que les prioritats són “recuperar l’ambició, tenir un bon govern i posar les persones al centre de tot”.

Lluís ha explicat que Junts aposta per “assolir el progrés i el benestar en una ciutat que sigui referent, que sigui la capital de la qualitat de vida i en una Catalunya lliure”. I per això ha subratllat la tasca que està realitzant el mateix Puigdemont i “el govern legítim de Catalunya per la llibertat del nostre país”. La candidata ha refermat la seva convicció que “Terrassa ha de ser una ciutat que exerceixi el seu lideratge” com a tercera ciutat del país i sigui una peça clau en la construcció de la futura República catalana: “L’independentisme ha de demostrar que és un projecte guanyador i útil per millorar la vida de la gent, i per fer efectiu aquest projecte de país, Junts garantirà un bon resultat de la causa de la llibertat de Catalunya a Terrassa”, s’ha compromès Lluís.

Una ciutat neta, segura i sostenible

Pel que fa a nivell més local, i pensant amb els pròxims comicis al Consistori egarenc, la cap de llista de Junts ha explicat al president Puigdemont que aposta per convertir Terrassa en una ciutat “neta, segura, sostenible, amb convivència i cohesió social. Una Terrassa social, igualitària i de benestar”. Per tot això, Lluís ha explicat que opta a l’alcaldia “per continuar lluitant i treballant al servei de la gent i del país”, ha sentenciat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa