Qui som

Joan Manel Oller, director

(Monistrol de Montserrat, 1965).

Periodista i historiador. Ha estat redactor de Diari de Terrassa, director de l’Avui Terrassa i de La Torre. Autor d'”Apunts per a una Història de Terrassa” i coautor i coordinador de la col·lecció Serveis d’Aigua a Terrassa, amb els llibres “Fenòmens meteorològics a Terrassa”, “Les Torres d’aigua de Terrassa” i “Les Mines de Terrassa”. Coautor d'”El Modernisme a Terrassa”.

Lluïsa Tarrida, redactora

(Terrassa, 1982)

Llicenciada en Humanitats i Periodisme per la UPF. Màster en innovació i qualitat televisives, impartit per la UAB, UPF i TV3. Postgrau en Gestió Cultural per la UOC. Es va iniciar professionalment al Diari de Terrassa i ha col·laborat a mitjans com La Vanguardia, TV3, Rubí Notícies o La Torre del Palau.

Laura Gómez, redactora

(Terrassa, 1999).

Graduada en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Cristóbal Castro, fotoperiodista

Encinas Reales, Còrdova (1961)

Ha estat cap de fotografia de Diari de Terrassa i de La Torre del Palau. Corresponsal gràfic dels diaris El Periódico i El Correo Catalán. És autor de diversos llibres sobre història de Terrassa. Responsable de 15 exposicions fotogràfiques i autor seleccionat per mostrar el seus reportatges a Visa pour l’Image. Col·labora en la recuperació d’arxius de fotògrafs terrassencs oblidats.

Carles de Castro, Social Media Manager

(Terrassa, 1980)

Llicenciat en Periodisme per la UAB. Ha desenvolupat la trajectòria professional en mitjans locals, gabinets de comunicació i agències de social media i màrqueting digital. Especialitzat en la gestió integral de projectes de màrqueting digital i xarxes socials. Actualment Social Media Manager a MónTerrassa i Grup Món.

Joan Marc Salvador, director de Tecnologia

(Riudoms, Baix Camp, 1989)

Grau Superior de Sistemes. Experiència com a responsable de Tecnologia al Grup Catalunya Diari.

Zaida Torregrosa, directora Comercial

(Monòver, Vinalopó Mitjà, 1983)

Diplomada en Relacions Laborals per la Universitat d’Alacant, amb formació en cursos superiors de màrqueting digital, publicitat I xarxes socials. Experiència al departament comercial de la revista El Temps.

Mercè Magaña, directora financera

(Terrassa, 1965)

Especialista en administració empresarial. Professora de l’Àrea d’Organització d’Empreses del Departament d’Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Salvador Cot, editor

(Terrassa, 1965)

Periodista. Ha treballat a les redaccions de Diari de Terrassa, TVE, Diari de Barcelona i ComRàdio. Corresponsal de TV3 a Madrid, Bilbao i París. Ha estat subdirector de l’Avui i director d’El Temps, Nació Digital i El Món. Columnista a El Punt Avui.