MónTerrassa
Junts per Terrassa avala la candidatura encapçalada per Meritxell Lluís
  • CA

Junts per Terrassa (JxT) avala la candidatura encapçalada per Meritxell Lluís i amb Montserrat Caupena de número 2. Ara caldrà veure qui anirà als altres llocs importants de la llista. S’acaba així amb un període convuls dins de la formació, que les dues volien liderar. Finalment, es va arribar a un pacte de no agrssió i a una proposta única, de manera que es van evitar les eleccions primàries.

Ha ratificat aquesta candidatura amb un 95,35% dels vots a favor

Junts per Terrassa ha avalat aquest dimecres que la portaveu de la formació al Consistori de Terrassa, Meritxell Lluís, es converteixi en alcaldable de Junts per Terrassa a les municipals previstes pel maig del 2023, i que Montserrat Caupena sigui la número 2 de la candidatura. En concret, els afiliats i afiliades de Junts han ratificat aquesta candidatura amb un 95,35% dels vots a favor.

L’acord es va presentar el 17 de maig en una assemblea local de la formació i ha estat ratificat per afiliats i afiliades entre aquest dimarts i aquest dimecres, 8 de juny, en una votació que s’ha fet de forma telemàtica. D’aquesta manera, queden avalades les dues primeres posicions de la llista i falta per acabar de concretar la resta de la candidatura.

Caupena ha donat les gràcies per la confiança

Lluís i Caupena han volgut agrair la confiança d’afiliats i afiliades que han donat suport a aquesta candidatura que permetrà “que Terrassa sigui la capital de la qualitat de vida, el progrés econòmic i la justícia social; ens farà projectar Terrassa cap al futur d’oportunitats que ens mereixem, i que la tercera ciutat de Catalunya sigui clau en la construcció de la República catalana”, ha explicat la candidata de Junts per Terrassa.

Al seu torn, Caupena ha exposat que la suma d’esforços sempre ajuda a millorar. En aquest sentit ha fet una clara al·lusió al compromís de Junts per ajudar a millorar la vida dels terrassencs i amb la clara convicció que sumar multiplica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa