MónTerrassa
Bofill (CUP Terrassa): “No volem la ciutat dels fills dels amos”

Jaume Bofill (cap de cartell egarenc de la CUP) ho té clar: “No volem la ciutat dels fills dels amos. Volem la ciutat de les persones i no del capital”, ha manifestat a Món Terrassa. La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) havia programat aquesta tarda el seu gran acte central de campanya a Terrassa, a la plaça Vella, amb el retorn a la ciutat d’Anna Gabriel, després de l’exili de quatre anys i mig a Suïssa. Des de 2017, en plena campanya pel referèndum de l’1 d’octubre, no trepitjava terra egarenca.

“Fem-ho possible”, aquest és el lema per a les eleccions del diumenge 28 de maig de 2023, on Jaume Bofill és aquest cop la cara visible de la formació anticapitalista. Però la pluja, tan esperada per la sequera, els hi ha fet la guitza. Han anat endarrerint el començament, tot esperant una clariana al cel i uns minuts de treva. Finalment, amb una hora de retard, ha començat el míting.

Jaume Bofill ha reblat que passi el que passi a les urnes d’aquí tot just dotze dies, i de la resposta de terrassencs i terrassenques, el diumenge 28 de maig “no s’acaba res, és on tot comença”.

Anna Gabriel saluda una candidata de la CUP/Cristóbal Castro

Bofill i la CUP veuen possible arribar al cinc per cent

El candidat cupaire ha afirmat que la seva presència a la sala de plens del raval de Montserrat és “l’única garantia per aturar l’extrema dreta”, personalitzada en VOX. Bofill, que en campanya es passeja per arreu de la capital del Vallès Occidental, i que ha vist i escoltat, tem que la formació de Santiago Abascal i que a Terrassa lidera Alicia Tomás, tingui força suports per treure més d’un regidor.

L’Acte combinava parlaments polítics de l’Anna Gabriel (exdiputada al parlament l’1 d’octubre), Jaume Bofill (cap de llista de la formació), Montse Garia (número dos de la llista), Jordi Mercè (tres) i Maria Sirvent (exregidora i exdiputada al Parlament) i un acte festiu amb Jo Jet i Maria Ribot i la DJ MomoBounce. La carpa ha servit per aixoplugar-se.

La CUP aposta per fer possible el retorn dels anticapitalistes a l’Ajuntament. Aquest és l’objectiu sobre el qual gira la campanya. L’enquesta de Món Terrassa els deixa inicialment fora, tot i que amb un marge que els cupaires creuen que poden assolir per arribar al cinc per cent necessari.

Anna Gabriel a la plaça Vella/Cristóbal Castro

Notícies sobre la CUP i les eleccions del 28M

Ens cuiden les veïnes, no la policia

El Bofill (CUP Terrassa) més íntim i personal

Bofill (CUP): “Cal invertir menys en asfalt i més en polítiques socials”

Vuit alcaldables: “Terrassa sí que és capital”

Ens cuiden les veïnes, no la policia

El Bofill (CUP Terrassa) més íntim i personal

Bofill (CUP): “Puny tancat contra la ciutat dels macrocentres comercials”

FOTOGALERIA | Acte de presentació de Jaume Bofill, alcaldable per la CUP a Terrassa

El 30 per cent d’habitatge protegit, primer pas d’un llarg camí

Jaume Bofill, candidat de la Cup a l’alcaldia de Terrassa

“Gent que lluita és el que cal!”, el lema de la CUP per convèncer Terrassa

“Gent que lluita és el que cal!”, el lema de la CUP per convèncer Terrassa

Vuit alcaldables: “Terrassa sí que és capital”

Bofill (CUP): “Cal invertir menys en asfalt i més en polítiques socials”

La CUP situa com a prioritat el dret a l’habitatge amb set propostes

Vídeo de campanya de la CUP Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa