MónTerrassa
“Gent que lluita és el que cal!”, el lema de la CUP per convèncer Terrassa
  • CA

La CUP ha iniciat aquest dijous a mitjanit la campanya electoral amb l’objectiu de tornar a tenir representació a l’Ajuntament de Terrassa. Ho ha fet convocant a la militància i simpatitzants a la plaça del Doctor Robert, just davant de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, per fer-hi la primera enganxada de cartells, i amb la presència del cap de llista, Jaume Bofill, i dels principals membres de la candidatura.

Ha estat el moment de veure quin és el lema amb el qual vol convèncer la ciutadania de Terrassa: “Gent que lluita és el que cal!”. Segons ha explicat el líder de la formació anticapitalista a Món Terrassa, la consigna té un significat i una voluntat molt clara: “som gent compromesa amb les lluites socials, feministes i ecologistes de la nostra ciutat. La coneixem bé, tenim experiència en el municipalisme i tenim moltes propostes per dur a terme. Els darrers 4 anys, lluitar és el que hem estat fent incansablement des del carrer, ara és l’hora de fer-ho des de dintre l’Ajuntament”.

“Il·lusió, empenta i molta feina feta”

Bofill ha subratllat que aquesta campanya electoral, que s’allargarà fins al 26 de maig a mitjanit, té unes directrius fixades: “la farem amb les nostres mans i al carrer, un tret característic de la CUP”. També es vol recalcar que estarà feta “amb una gran il·lusió, molta empenta i molta feina feta”. Els cupaires consideren que el seu paper al Consistori és vital per tenir una Terrassa millor, “volem tornar a entrar a l’Ajuntament per dinamitzar-lo amb polítiques realment transformadores. Volem ser tensors de la paràlisi política que hi ha hagut aquests darrers anys, tothom sap que quan la CUP hi és, passen coses”.

En els pròxims 15 dies, la CUP serà present als carrers de la nostra ciutat amb parades informatives, en els diferents debats polítics -on se’ls ha convidat, com per exemple en el del dia 15 de maig al Cinema Catalunya, organitzat per Món Terrassa, i també present amb cartells escampats per tots els barris. Així mateix, Bofill ha avançat que l’acte central i principal serà el dia 19 de maig, a la plaça Vella, i que comptarà amb la presència de l’exdiputada Anna Gabriel. En els pròxims dies s’informarà a través de les xarxes d’aquesta i d’altres convocatòries.

Ens cuiden les veïnes, no la policia

El Bofill (CUP Terrassa) més íntim i personal

Bofill (CUP): “Puny tancat contra la ciutat dels macrocentres comercials”

FOTOGALERIA | Acte de presentació de Jaume Bofill, alcaldable per la CUP a Terrassa

El 30 per cent d’habitatge protegit, primer pas d’un llarg camí

Jaume Bofill, candidat de la Cup a l’alcaldia de Terrassa

“Gent que lluita és el que cal!”, el lema de la CUP per convèncer Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa