MónTerrassa
Cs fitxa una activista antiokupes per a la llista de Terrassa

Ciutadans ha anunciat el fitxatge d’una activista antiokupes per a la seva llista de les eleccions municipals a Terrassa. Marilú Alberca ha decidit fer el salt a la política de la mà de la formació taronja i ocupar el número 7 de la candidatura encapçalada per Isabel Martínez. Així ho ha anunciat la mateixa alcaldable en un comunicat. D’aquesta manera, es va configurant poc a poc els 37 membres que hauran de tancar la llista per al pròxim 28 de maig.

“Marilú és una veïna de Terrassa que ha viscut un calvari després que uns okupes decidissin rebentar la porta de la seva casa i instal·lar-se en ella”, ha declarat Martínez sobre l’elecció d’aquesta ciutadana, i afegeix que va ser “arran d’aquesta experiència traumàtica, que va decidir associar-se amb altres veïns de la ciutat que es troben en una situació similar per a denunciar i pressionar a l’Ajuntament perquè actuï decididament en la lluita contra aquesta problemàtica que afecta propietaris i a veïns”. El seu ferm activisme va cridar l’atenció de Ciutadans, una de les formacions que més ha dut al ple municipal la lluita contra les ocupacions.

“Som l’únic partit que defensa la propietat privada”

“Mentre uns delinqüents es van apropiar de la meva casa vaig estar lligada de peus i mans, no podia deixar de pagar el rebut de l’aigua ni de la llum perquè, de fer-ho, em denunciarien”, ha exposat Marilú. I afegeix que ha decidit apuntar-se a la llista de ciutadans perquè es va sentir molt sola davant la resposta de l’administració. “Ningú en el govern va voler escoltar-me, ni la senyora Melgares ni l’alcalde, que decideixen mirar cap a un altre costat en comptes d’afrontar aquesta problemàtica”.

La candidata número 7 dels liberals a Terrassa ha decidit participar activament per primera vegada en una llista electoral i fer-ho de la mà de Ciutadans “perquè és l’únic partit de l’Ajuntament que realment defensa la propietat privada”. Finalment, Marilú ha declarat que “sabem on son els focus d’ocupació, coneixem els barris on aquesta problemàtica s’està expandint.

Des de la candidatura que encapçala Isabel Martínez impulsarem la creació d’una Oficina d’Atenció als Veïns que sofreixen Okupacions Delincuenciales, una eina que servirà per a donar resposta a un fenomen creixent a la ciutat de Terrassa i perquè els egarencs no hagin de viure amb por”.

Altres notícies de Ciutadans sobre les eleccions 2023

El president de Sant Pere Nord anirà a la llista de Ciutadans

Cs posa el focus en els barris en el seu programa electoral

FOTOGALERIA Isabel Martínez, candidata de Cs Terrassa a les eleccions municipals

Presentació oficial de la candidatura

Descobreix la Isabel Martínez (CS) més íntima i desconeguda, et sorprendrà

Isabel Martínez (Cs): “Vull ser la primera alcaldessa de Terrassa”

L’estranya parella, alcaldable de CS Terrassa amb independentista de Cercs

Martínez de CS Terrassa acusa Jordi Ballart de ser una imatge d’Instagram

Els 5 primers de la llista de Cs Terrassa a les municipals

Si vas triar canvi a Terrassa el 2019 has rebut més del mateix

Isabel Martínez ascendeix a portaveu de Cs a l’Ajuntament de Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa