MónTerrassa
Isabel Martínez ascendeix a portaveu de Cs a l’Ajuntament de Terrassa
  • CA

Isabel Martínez ha estat ascendida a portaveu de Ciutadans del grup municipal a l’Ajuntament de Terrassa. Es tracta d’una decisió lògica i que tots els partits han pres amb els seus alcaldables de cara a les eleccions municipals del maig de 2023. Martínez va ser elegida cap de llista el juny de l’any passat en un acte que va comptar amb el suport dels seus companys de partit local i també amb el beneplàcit del president de la formació catalana, Carlos Carrizosa.

Des d’aquest 1 de febrer, Martínez passa a ser la portaveu, substituint Javi González, que havia ostentat el càrrec des del 2015 i que es mantindrà com a regidor del grup fins al final de mandat, amb les mateixes responsabilitats en les àrees de Serveis Generals i Territori, i ajudant la nova portaveu en la cursa de cara als comicis.

Isabel Martínez i Ciutadans, una història que es remunta al 2017

La història entre Martínez i Ciutadans es remunta al 2017, quan es va afiliar al partit aleshores dirigit per Albert Rivera i en plena efervescència. Dos anys després va entrar a formar part de la llista electoral a les municipals de 2019 en tercera posició i va aconseguir entrar com a regidora, acompanyant Javier González i David Aguinaga.

Com a regidora a l’oposició, i dins del seu partit, ha assumit en aquest mandat els temes de seguretat, drets socials, salut, igualtat, LGTBI+, transparència i qualitat democràtica dins del grup municipal. A més, també ha estat elegida consellera i portaveu de Ciutadans al Consell Comarcal del Vallès Occidental i membre de la Comissió 8 de Març a Terrassa.

Al mateix 2019 va concórrer a les eleccions espanyoles com a número 9 per CS, i al 2021 va ocupar el número 10 de la candidatura de Ciutadans per Barcelona a les eleccions catalanes. Actualment, Martínez forma part del nou Consell General del partit a nivell nacional, és membre del Comitè Autonòmic de CS a Catalunya i s’ha consolidat com a candidata a l’alcaldia de Terrassa a les properes eleccions Municipals del 28 de maig.

L’alcaldable del partit a Terrassa és llicenciada en Dret i Administració i Direcció d’Empreses, amb un postgrau en Pràctica Jurídica pel Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB). Ha desenvolupat la seva activitat professional en l’àmbit de l’advocacia en l’àrea civil i mercantil i en el sector de l’auditoria de comptes. Actualment és assessora jurídica del grup de CS al Parlament de Catalunya, compaginant la seva professió amb la regidoria de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa