MónTerrassa
Martínez de CS Terrassa acusa Jordi Ballart de ser una imatge d’Instagram

Les eleccions municipals del 28 de maig de 2023 són ja gairebé a tocar, i les formacions polítiques multipliquen els atacs als adversaris. Poques, per no dir cap, se’n salva. Qui ara critica l’alcalde Jordi Ballart és la cap de llista de Ciutadans (CS), Isabel Martínez, aprofitant que aquest divendres vinent se celebra el Ple de l’Estat de la Ciutat.

Contra l’alcalde de Terrassa Jordi Ballart i contra l’equip de govern municipal

La flamant número 1 del partit que lideren Inés Arrimadas a Espanya i Carlos Carrizosa a Catalunya afirma que en la seva nova presència a la sala de plens del raval de Montserrat parlarà “de la Terrassa real i no de la imatge d’Instagram que volen vendre Jordi Ballart i el seu equip de govern de TxT i Esquerra Republicana de Catalunya”.

Per la regidora i nova líder de la formació, “la Terrassa real és aquella que pateix problemes de seguretat mentre l’alcalde afirma que és només una percepció ciutadana, la Terrassa real és aquella que està bruta mentre Ballart no hi posa remei, la Terrassa real té problemes de mobilitat i falta de serveis. La Terrassa real no és la fotografia que vol vendre Ballart.”

Isabel Martínez es mostra decebuda per no disposar d’un baròmetre municipal

Martínez va al debat “molt decebuda amb l’equip de govern per no haver realitzat un baròmetre municipal en el marc d’aquest ple extraordinari. Amb el baròmetre municipal podíem debatre amb dades de primera mà i actuar en conseqüència. Aquest any no el tindrem, tot i que l’any passat tots els grups vam arribar a un acord per a realitzar-lo”.

“Amb aquest fet s’ha faltat al respecte a la ciutadania i als grups municipals i s’han escudat en afirmar que, en any electoral, conèixer l’opinió dels ciutadans els pot perjudicar. Si es fessin bé les coses, això no els preocuparia”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pablo a març 14, 2023 | 16:31
    Pablo març 14, 2023 | 16:31
    La Martínez, la Candela... una per una, totes les persones candidates acusen l'actual alcalde o ho faran properament. Why? Perquè hi ha eleccions, i la moda des de fa uns anys és matxacar els altres en comptes d'il·lusionar les persones votants amb bons projectes creïbles i executables.
  2. Icona del comentari de: Anselm Segura a març 14, 2023 | 19:19
    Anselm Segura març 14, 2023 | 19:19
    El projecte del Ballart es continuar a la poltrona i el dels altres es de que no ho faci , fins aquí cap sorpresa . Qualsevol estrategia pasa per tots contra Ballart inclosos els seus socis d'ERC ja que pintan bastos i com s'haurà de pactar qualsevol combinació es possible. PSC-ERC-Junts es la més provable si els números donen , i si no em creieu temps al temps .

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa