MónTerrassa
Isabel Martínez (Cs): “Vull ser la primera alcaldessa de Terrassa”
  • CA

Isabel Martínez, cap de cartell de Ciutadans (CS) a Terrassa ho té clar: “Vull ser la primera alcaldessa de Terrassa”. La cap de cartell respon 11 preguntes sobre la precampanyam, la campanya electoral i les eleccions municipals del diumenge 28 de maig de 2023. Unes qüestions que s’han fet també a la resta de partits amb possibilitat de ser a la sala de plens del raval de Montserrat.

Descobreix la Isabel Martínez (CS) més íntima i desconeguda, et sorprendrà

Presentació oficial de la candidatura

FOTOGALERIA Isabel Martínez, candidata de Cs Terrassa a les eleccions municipals

L’estranya parella, alcaldable de CS Terrassa amb independentista de Cercs

11 preguntes i 11 respostes

1. Com es presenta la precampanya.

Vam començar a treballar des que soc oficialment la candidata a les Municipals de 2023 per Ciutadans Terrassa, el juny de 2022.

El primer plantejament a la meva agrupació era la necessitat de donar-me a conèixer, per aquest motiu després de l’estiu vam fer una campanya informativa que incloïa una bustiada de 50.000 flyers amb la meva imatge i la posada en marxa d’un web de la candidata https://isabelmartinezterrassa.es/ Una iniciativa que ha tingut un bon acolliment, de fet he repartit personalment gairebé un centener d’ampolles metàl·liques a les persones que s’han inscrit per rebre informació.

Una altra iniciativa va ser impulsar la meva tasca a l’Ajuntament que porto fent des de fa tres anys, en aquest sentit dir que ja és oficial que soc la nova Portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament rellevant al Javier González.

Ara estem en una fase de recollida d’idees pel programa electoral, mitjançant carpes informatives al carrer, reunions amb particulars i entitats, i a través del web i les xarxes socials.

Properament, anunciarem un gran acte al març, encara és secret…

2. Amb quines expectatives l’afronten. 

Vull ser la primera alcaldessa de Terrassa.

3. Una travessa dels resultats del 28 de maig de 2023. 

Ciutadans el partit més votat, la resta espero que estiguin a l’altura de pensar en el conjunt dels ciutadans de Terrassa i no en altres interessos.

4. Amb qui lluiten/comparteixen espai electoral. 

Nosaltres sempre hem defensat un espai transversal preocupat per la situació econòmica, la fiscalitat i l’ocupació, allunyats de nacionalismes identitaris i populismes cridaners.

5. Qui partit serà la sorpresa positiva. 

Qui porti a la seva candidata a ser la nova alcaldessa de Terrassa, això voldrà dir trencar amb inèrcies que mai acaben de resoldre els problemes reals dels terrassencs i les terrassenques.

6. Quin partit serà la sorpresa negativa. 

L’abstenció, perquè això pot donar espai a partits que no il·lusionen al conjunt dels ciutadans.

7. Hi haurà una majoria absoluta? S’haurà de pactar. 

A Espanya i a Catalunya s’han acabat els partits de les grans majories, a Terrassa fa temps que també.

8. Línies vermelles a l’hora de pactar. 

Nosaltres no pactarem mai un acord de govern amb l’independentisme a diferència d’altres, nosaltres estem centrats en defensar l’interès general, i preocupats per les necessitats de la nostra ciutat i millorar la vida de la seva gent. Les línies vermelles, per nosaltres, són els extremismes, que estan allunyats de la realitat dels egarencs. 

9. Pensen que l’extrema dreta pot entrar a l’Ajuntament? És un perill? 

És cert que hi ha desencant perquè els polítics no solucionen els problemes reals dels ciutadans, però a Terrassa la ciutadania ha demostrat que aquesta és una ciutat d’encontre, diàleg i sentit comú, per això ni l’extrema dreta ni l’extrema esquerra van entrar a l’Ajuntament el 2019 i no ho faran al 2023.

10. Tema prioritari, número 1, del candidat/candidata, quin és? 

La neteja, però no podem oblidar la necessitat de millorar la seguretat, el manteniment urbà i la fiscalitat, son temes que afecten les famílies, als autònoms i a les empreses.

11. Què en pensa que els 5 partits amb representació actual i els tres que tenen alguna possibilitat de ser-hi hagin apostat gairebé tots per dones per a liderar el projecte?

Com a dona, però com a ciutadana, és una bona notícia i ho visc des d’una normalitat compartida, espero que el 2027 la premsa no ho torni a preguntar per què simplement no serà notícia.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Guaita-que-fan-ara a febrer 20, 2023 | 12:30
    Guaita-que-fan-ara febrer 20, 2023 | 12:30
    Doncs fes una carta als reis l'any vinent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa