MónTerrassa
L’estranya parella, alcaldable de CS Terrassa amb independentista de Cercs
  • CA

L’estranya parella, la que formen l’alcaldable de Ciutadans a Terrassa (Vallès Occidental), Isabel Martínez, i Edgar Alves, regidor independentista de Junts a Cercs. Una història de pel·lícula, i un final feliç en època de postprocés. L’estranya parella és una pel·lícula estatunidenca dirigida per Gene Saks i estrenada el 1968. Els protagonistes són dues persones totalment diferents. Com ho són una unionista declarada, i cap de cartell de la fomació, i un independista del Berguedà, una dona que vol més castellà i un home que defensa el català fins al final.

Una combinació explosiva

En teoria, un còctel explosiu entre una ferma defensora d’Espanya, la cap de CS a la tercera ciutat del país, i algú d’un poble d’uns 2.000 habitants de que vol dir-li adeu i campà en llibertat. Però potser és veritat que els pols oposats s’atrauen. I una mostra n’és aquesta parella que porta les diferències de la millor manera possible. Aquí pots accedir a informació sobre la vida personal i íntima de la líder egarenca de Ciutadans, ara ascendida a portaveu a l’Ajuntament de Terrassa, en subtitució de l’històric Javi González.

Es vam conèixer fa dos anys i mig

Es van conèixer l’estiu del 2020 a través d’una aplicació de mòbil (viuen a uns 83 km l’un de l’altre, i “difícilment hauríem coincidit d’una altra manera. Vam connectar de seguida, tot i que el tema de la política no va sorgir fins la primera cita en persona, on vam trobar grans diferències…”, explica la portaveu municipal de Cs. Però no va ser un impediment per a que la relació continués endavant, ans al contrari, “dins del respecte i de petites bromes que ens fem de tan en tant, ho portem prou bé.”

El cert és que ja són dos anys anys i mig junts, d’anades i vingudes al Berguedà i al Vallès Occidental, “i feliços amb la relació, tot i les diferències ideològiques (no podia ser tan perfecte tot plegat!). Ell no estava encara a l’Ajuntament de Cercs quan es van conèixer, però sí que figurava a les llistes del seu municipi, i al marxar un regidor del seu poble, va entrar ell al seu lloc.

De la curiosiat de la història en dona fe que han aparegut en programes de ràdio. Han sortit amb to humorístic en algun àudio del programa El Búnquer, amb el Peyu, Jair Domínguez i la Neus Rossell, a qui també van descol·locar bastant amb la seva particular aventura personal.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Boris a febrer 03, 2023 | 06:30
    Boris febrer 03, 2023 | 06:30
    El proposit es el mateix. Cadira.
  2. Icona del comentari de: Ricard a febrer 03, 2023 | 11:00
    Ricard febrer 03, 2023 | 11:00
    En aquests casos el que canvia de bàndol sol l'home. Recordo haver parlat el tema en el kibbutz Ma'agan al Mar de Galilea. Allà era a l'inrevés: s'estimaven més que arribessin voluntaris femenins. Els voluntaris eran molt majoritàriament estrangers, i d'estada temporal. En aquella època, 1984, temien que els voluntaris masculins establissin relacions afectives amb dones del kibbutz, i que en acabar el periode de voluntariat de l'home s'enduguessin la parella femenina local a viure a l'estranger.
  3. Icona del comentari de: DIGAM PERIODISTA a febrer 04, 2023 | 14:24
    DIGAM PERIODISTA febrer 04, 2023 | 14:24
    I AIXO ES NOTICIA? LA NOTICIA SERIA "ISABEL MARTINEZ ES LA NOVIA DEL ALVES"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa