MónTerrassa
Cs Terrassa posa el focus en els barris en el seu programa electoral

El partit polític Ciutadans Terrassa (Cs Terrassa) ha desgranat les primeres propostes del seu projecte de cara a les eleccions municipals del 28 de maig de 2023. Unes propostes que posen en focus en els barris, on hi destinaran 12 milions d’euros “per donar-hi la volta a l’abandonament i la falta d’inversió històrica”, ha anunciat la candidata a l’alcaldia, Isabel Martínez, en l’acte de presentació del programa aquest matí a la plaça del Progrés de Terrassa, juntament amb el número dos de la candidatura, Gonzalo Díaz, i la diputada al Parlament i candidata a l’alcaldia de Barcelona, Anna Grau.

Martínez ha defensat que donarà als barris “l’atenció y la representativitat que es mereixen” a la tercera ciutat més poblada de Catalunya. Amb aquests 12 milions d’euros, la candidata taronja vol millorar les voreres, carrers i places, donant “un tomb a Terrassa” perquè els barris no se sentin abandonats.

Cs Terrassa posa el focus en els barris en el seu programa electoral. Acte de presentació del programa amb Isabel Martínez, Anna Grau i Gonzalo Díaz | Laura Gómez

La privatització del servei de neteja i una oficina per afectats d’ocupacions il·legals

En aquest sentit, també proposa un canvi radical en la gestió de la neteja: la privatització del servei de recollida d’escombraries perquè “tal com està enfocat actualment és deficient i no funciona ni dona l’adequat servei”.

També centrat en els barris, Martínez ha exposat que es crearà una oficina d’atenció als afectats per les ocupacions il·legals d’habitatges “per a solucionar els problemes de convivència que les okupacions generen en els barris.

Rebaixa de l’IBI un 5% i una regidoria d’emprenedoria

En l’àmbit econòmic, ha anunciat la rebaixa de l’IBI en un 5% “i beneficiar així a les famílies i classes treballadores”. Es tracta d’una mesura que anirà de la mà de la creació de la regidoria d’emprenedoria per “recolzar els que generen riquesa però tenen dificultats per a desenvolupar les seves iniciatives” i així fomentar la “creació d’ocupació, negocis i inversió a Terrassa”.

Un projecte per “fer neteja de 40 anys manant els mateixos”

Per la seva banda, la diputada Grau s’ha mostrat “orgullosa” de l’alcaldable i ha afirmat que “és l’única persona que pot garantir fer neteja de 40 anys manant els mateixos i que manen molt malament“. Finalment, el número dos, Gonzalo Díaz, ha definit el projecte de Ciutadans com un projecte “jove, il·lusionant, renovador i progressista” per donar veu als veïns i veïnes, ja que “nosaltres, com vosaltres, som un veí més”, ha conclòs.

Cs Terrassa posa el focus en els barris en el seu programa electoral. Acte de presentació del programa amb Isabel Martínez, Anna Grau i Gonzalo Díaz | Laura Gómez

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Ricard a abril 01, 2023 | 13:48
  Ricard abril 01, 2023 | 13:48
  "posen en focus en els barris"? Renoi, i on els han de posar? Al cel?
  • Icona del comentari de: Martí a abril 02, 2023 | 10:35
   Martí abril 02, 2023 | 10:35
   Jo crec que quan parlen de barris parlen majoritàriament de perifèries. Perquè, ja se sap: Les dretes van a buscar els vots extrems: Els dels pijos, i els de la gent sense cultura, que són aquells capaços de votar, per ideologia, aquells partits que més els perjudicaran econòmicament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa