MónTerrassa
Els 5 primers de la llista de Cs Terrassa a les municipals

Els 5 primers noms de la llista de Ciutadans (Cs) Terrassa a les eleccions municipals del diumenge 28 de maig de 2023 s’han fet públics aquest matí de dimecres 22 de març. Roman l’actual regidor David Aguinaga, i puja molt Gonzalo Díaz, la qual cosa era de preveure atès que ha estat un dels membres més actius i que més ha aparegut en actes públics en els darrers mesos.

L’alcaldable de Ciutadans Terrassa, Isabel Martínez, ha afirmat que “comptem amb un equip fort, compromès amb la ciutat i que porta anys demostrant la seva valia”. La presentació oficial de l’equip i el projecte es farà el dia 1 d’abril vinent a la plaça del Progrés, al barri de Ca n’Aurell.

Els perfils dels candidats de Ciutadans

Gonzalo Díaz, és graduat en Dret i Ciències Polítiques i de l’Administració i Gestió Pública. “És un perfil molt interessant, una persona jove i molt compromesa amb la ciutat. Porta anys col·laborant al Grup Municipal i al Parlament de Catalunya, forma part del futur de la política local egarenca”, s’escriu en la seva biografia. 

David Aguinaga serà el número 3, és llicenciat en Filosofia, té un màster en comerç internacional i un en Big Data, i “aportarà l’experiència d’una persona que porta treballant com a regidor des de l’any 2015. El seu bon fer a la política local és més que palès i ho ha pogut demostrar en els darrers anys”. 

Eduardo Méndez, el número 4 de la llista electoral, és pedagog de formació i “és una persona molt vinculada a l’associacionisme de la ciutat. Forma part de la junta de Maurina Comerç i és un gran valor afegit per a la llista electoral donada la seva experiència en el comerç local”. 

Cristina Gutiérrez, la número 5 de la llista electoral, és advocada i “destaca la seva trajectòria en la defensa dels valors constitucionals a Catalunya, formant part de Societat Civil Catalana. També és una dona compromesa amb l’esport local, col·laborant a la junta del club de futbol Sant Pere Nord”. 

FOTOGALERIA Isabel Martínez, candidata de Cs Terrassa a les eleccions municipals

Presentació oficial de la candidatura

Descobreix la Isabel Martínez (CS) més íntima i desconeguda, et sorprendrà

Isabel Martínez (Cs): “Vull ser la primera alcaldessa de Terrassa”

L’estranya parella, alcaldable de CS Terrassa amb independentista de Cercs

Martínez de CS Terrassa acusa Jordi Ballart de ser una imatge d’Instagram

Els 5 primers de la llista de Cs Terrassa a les municipals

Si vas triar canvi a Terrassa el 2019 has rebut més del mateix

Isabel Martínez ascendeix a portaveu de Cs a l’Ajuntament de Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa