MónTerrassa
El president del Sant Pere Nord CF anirà a la llista de Cs a Terrassa

El president del Sant Pere Nord Club de Futbol anirà a la llista de Ciutadans a Terrassa. Ramón Moya ha estat escollit per ocupar la posició número sis a la candidatura encapçalada per Isabel Martínez en els comicis municipals del pròxim 28 de maig. Així ho ha anunciat aquest dimarts, dia 11 d’abril, la formació local en un comunicat.

“Estem orgullosos de sumar talent egarenc a la ciutat, Ramón Moya és una persona que ha estat tota la seva vida vinculat al barri de Sant Pere Nord, on és un referent veïnal i el president del club de futbol del barri”, ha declarat la candidata a l’alcaldia de Terrassa. Martínez també ha afegit que “Moya ha defensat sempre l’esport de barri i la necessitat que des de l’Administració es doni suport al futbol formatiu de la ciutat com a eina d’integració i formació dels joves en àmbits tan necessaris com el treball en equip, l’esforç i la constància”.

Moya ja va formar part de la llista de les eleccions municipals de 2019, aleshores dirigida per Javi González, i on van aconseguir tres regidors.

Els sis primers noms de la llista de Ciutadans

Moya se suma a la llista de noms que ja s’han donat a conèixer de la candidatura de l’actual portaveu i regidora de Ciutadans a l’Ajuntament de Terrassa. L’agrupació preveu que en els pròxims dies es pugui anunciar la llista completa amb la qual concorreran a les eleccions, una llista que Martínez defineix com “un equip ple de talent, il·lusió i ganes per canviar Terrassa”.

Els primers cinc noms de la llista de Ciutadans estan ocupats per persones estretament vinculades al partit. Repeteix en primeres posicions l’actual regidor David Aguinaga, que anirà de número 3. Llicenciat en Filosofia, té un màster en comerç internacional i un en Big Data, i “aportarà l’experiència d’una persona que porta treballant com a regidor des de l’any 2015. El seu bon fer a la política local és més que palès i ho ha pogut demostrar en els darrers anys”.

Com a número 2, la formació ha apostat per Gonzalo Díaz, graduat en Dret i Ciències Polítiques i de l’Administració i Gestió Pública. “És un perfil molt interessant, una persona jove i molt compromesa amb la ciutat. Porta anys col·laborant al Grup Municipal i al Parlament de Catalunya, forma part del futur de la política local egarenca”, s’escriu en la seva biografia.

De número 4 i 5, hi aniran, respectivament, Eduardo Méndez (pedagog de formació i vinculat a Maurina Comerç) i Cristina Gutiérrez (advocada i integrant de Societat Civil Catalana, a més de formar part també de la junta de Sant Pere Nord CF).

Altres notícies de Ciutadans sobre les eleccions 2023

Cs posa el focus en els barris en el seu programa electoral

FOTOGALERIA Isabel Martínez, candidata de Cs Terrassa a les eleccions municipals

Presentació oficial de la candidatura

Descobreix la Isabel Martínez (CS) més íntima i desconeguda, et sorprendrà

Isabel Martínez (Cs): “Vull ser la primera alcaldessa de Terrassa”

L’estranya parella, alcaldable de CS Terrassa amb independentista de Cercs

Martínez de CS Terrassa acusa Jordi Ballart de ser una imatge d’Instagram

Els 5 primers de la llista de Cs Terrassa a les municipals

Si vas triar canvi a Terrassa el 2019 has rebut més del mateix

Isabel Martínez ascendeix a portaveu de Cs a l’Ajuntament de Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa