MónTerrassa
Fernández (PP) demana una fiscalitat més “justa” per a empreses a Terrassa

El president del Partit Popular (PP) a Catalunya, Alejandro Fernández, ha demanat dinamisme empresarial i una fiscalitat més “justa, equilibrada i moderada” en una visita institucional a la patronal Cecot ahir dimecres a la tarda, on també hi va ser present la candidata a l’alcaldia del PP a Terrassa, Marta Giménez Arcusa. Fernández es va reunir amb el president de la patronal, Xavier Panés, i representants empresarials de diferents sectors d’activitat, amb qui va coincidir, a part de la fiscalitat, també en la necessitat d’agilitzar tràmits burocràtics i canviar una mentalitat de prejudicis cap als empresaris

“Hem coincidit en la necessitat d’una fiscalitat que no sigui confiscatòria. No es pot tractar d’escanyar l’empresari”, ha exposat el president del partit. Precisament, la fiscalitat va ser una de les principals qüestions que van sorgir en el debat pre-electoral organitzat per la patronal Cecot la setmana passada, on tots els candidats -els cinc amb representació al Consistori- van coincidir que la fiscalitat “no ha de ser un impediment perquè no hi hagi inversió a Terrassa”.

Excessiva burocràcia i prejudicis cap als empresaris

A més a més, partit i patronal han coincidit també en que hi ha “excessiva burocràcia” per part de “tothom”, ajuntaments, Govern de la Generalitat i govern central. “Es parla des de fa temps, i algú ha de posar fil a l’agulla. Nosaltres ens comprometem a fer-ho”, ha afirmat Fernández.

A més, també s’ha posat d’acord en que “cal un canvi de mentalitat de prejudicis sobre els emprenedors i els empresaris”. “Una societat equilibrada és aquella on emprenedors, treballadors i empresaris van de la mà, sense conflictes i mirant un mateix objectiu”, ha conclòs.

Fernández veu com “una gran notícia” les noves incorporacions al PP

Pel que fa a les noves incorporacions al PP que venen de Ciutadans, -la més recent, el regidor de Cs, Paco Sierra- Fernández ha valorat que és “una gran notícia” i “estem segurs que no seran els últims”. Més que “fitxatges”, ha considerat que es tracta d’una “agrupació d’un espai polític, un espai plenament constitucionalista, compromès amb la llibertat i polítiques de suport a les famílies, seguretat ciutadana, i lluita contra la ocupació il·legal”. “Això s’havia disgregat, i des del PP s’està reagrupant aquest espai polític”, apunta.

Aquesta trobada entre el Partit Popular i la patronal Cecot s’emmarca en la ronda de contactes amb grups polítics amb representació al Parlament de Catalunya que la Cecot va iniciar el setembre de 2022, arran del relleu a la presidència de l’entitat. 

Notícies sobre el PP i les eleccions municipals

La Marta Giménez (PP Terrassa) més íntima i secreta

El PP Terrassa vol comprar un dron antiokupes

Giménez (PP): “La seguretat és la primera deficiència de Terrassa”

Vuit alcaldables: “Terrassa sí que és capital”

El PP, a la corda fluixa

El PP té com a objectiu prioritari tornar a l’Ajuntament de Terrassa

La jove advocada encapçala per primer cop la candidatura

Marta Giménez Arcusa, candidata del Partit Popular a l’alcaldia de Terrassa

Els 26 noms que acompanyen Marta Giménez a la llista del PP a Terrassa

El PP vol comprar un dron antiokupes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa