MónTerrassa
El PP té com a objectiu prioritari tornar a l’Ajuntament de Terrassa
  • CA

El Partit Popular (PP) ha presentat aquest divendres dia 10 de febrer de 2023 la candidata del partit a l’alcaldia de la capital egarenca, Marta Giménez Arcusa, en un acte que ha tingut lloc a la tarda a La Terrassa del Museu a la rambla d’Ègara, 270, amb unes vistes espectaculars sobre el Vapor Aymericc, Amat i Jover i les voltes modernistes. En la presentació hi han participat el president del Partit Popular de Catalunya, Alejandro Fernández, i el del partit a la demarcació de Barcelona, Manu Reyes, i la jove advocada encapçala per primer cop la candidatura dels populars a l’Ajuntament de Terrassa.

I tots tres han coincidit: el gran i primer objectiu dels populars és tornar a l’Ajuntament. “Aquests quatre anys fora de la sala de plens del raval de Montserrat han estat durs. Ha estat una veritable travessa del desert”, ha reblat la jove i flamant cap de cartell, vestida amb pantaló blanc i jaqueta blava Partit Popular. I, per començar la precampanya electoral, ben bé un centenar de persones s’han acostal al recinte per escoltar els líders populars.

Manu Reyes s’ha mostrat convençut de veure altre cop regidors de la formació de la formació Alberto Núñez Feijóo al Consistori egarenc, i ha lloat la feina de la candidata i treball de carrer dels darrers mesos.

Regidors a la tercera ciutat més gran del país

Alejandro Fernández ha remarcat la importància de l’acte d’avui i la necessitat que el seu partit tingui representació a l’Ajuntament de la tercera ciutat del país en nombre d’habitants. “Tasques difícils per persones agosarades com la Marta Giménez Arcusa”. El president català ha posat temes sobre els quals incidiran, com les ocupacions il·legals i la inseguretat ciutadana. Alejandro Fernándes s’ha mostrat decebut per les polítiques d’esquerres que s’han fet fins ara a Terrassa, pel Partit dels Socialistes i per escissions. “Obtindem un gran resultat. Guanyarem. No descartem res. El Partit Popular sempre surt a guanyar, i després la ciutadania decideix”.

Marta Giménez Arcusa s’ha mogut en paràmetres similars, i ha considerat que la capital del Vallès Occidental necessita un gir, “un canvi”, i es proposa per a liderar-lo. “L’actual oposició municipal és nefasta”. No s’ha marcat unes línies vermelles, sempre que hi hagi qui aposti per més neteja i seguretat i reduir taxes.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gabriel soriano Gonzalez a febrer 11, 2023 | 22:45
    Gabriel soriano Gonzalez febrer 11, 2023 | 22:45
    No voto a la banda de ladrones fascistas

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa