MónTerrassa
Marta Giménez Arcusa, candidata del Partit Popular a l’alcaldia de Terrassa
  • CA

Marta Giménez Arcusa (Terrassa, 1993) ha estat escollida candidata per al Partit Popular a l’alcaldia de Terrassa. Així ho ha decidit el Comitè Electoral aquest dimarts, dia 24 de gener. La jove advocada serà la primera vegada que encapçali la candidatura, ja que en els anteriors comicis de 2019 el partit estava liderat Alejandro Rodríguez.

Amb l’objectiu primordial de tornar a tenir representació a l’Ajuntament de Terrassa, Giménez Arcusa és actualment la presidenta local i vocal del Comitè Executiu del PP a Catalunya. “Vull aconseguir un gran resultat a les municipals i ser decisius en la governabilitat de la ciutat, per així aconseguir el canvi urgent que Terrassa necessita, després de dècades de govern de l’esquerra”, ha recalcat.

Seguretat i neteja, les prioritats

En aquest sentit, considera que el govern de Tot per Terrassa i ERC es troba “acomodat” i que l’alcalde Jordi Ballart ha “girat l’esquena als problemes reals de la ciutat”. I quins són els problemes? Doncs, principalment, subratllen “la inseguretat va a més”, i per això la “lluita contra la delinqüència i l’incivisme serà la nostra màxima prioritat”. Tenir una ciutat més neteja és el segon objectiu del PP, i tampoc s’obliden de la mobilitat i de l’ampliació de l’illa de vianants, unes mesures que consideren “radicals”.

La candidata del PP anuncia que si el seu partit guanya o governa reduiran la pressió fiscal per a ciutadans i empreses i facilitaran la inversió privada. I subratlla que tornarà a fer “política de carrer” i “escoltar els problemes reals dels veïns”, cosa que opina Ballart “ha perdut”.

Marta Giménez Arcusa és advocada de formació, amb experiència al sector immobiliari i financer. Es va afiliar al PP als 18 anys i va ostentar el càrrec de presidenta de les joventuts del PP. Pel que fa a la ideologia del partit, Giménez Arcusa defensa que el PP és “l’única alternativa de la centredreta davant d’una esquerra populista i del separatisme que governa Terrassa”, i fa una crida als votants a aglutinar tot el vot de la dreta al seu partit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa