MónTerrassa
El PP Terrassa vol comprar un dron antiokupes

La candidata del Partit Popular (PP) a l’alcaldia, Marta Giménez Arcusa afirma que Terrassa “és al top-10 dels municipis catalans amb més okupacions i en molts barris la situació és insostenible i el govern de Ballart no actua amb contundència”.

Programa electoral del PP a les eleccions del 28 de maig de 2023

El Pla Antiokupació que portaran al programa electoral proposa destinar més mitjans materials, humans i organitzatius a la policia en la lluita contra el que consideren una de les gran xacres de la societat contemporània. Giménez aposta per més agents i la Unitat d’Actuació Directa per prevenir, detectar i actuar de manera àgil i immediata en els casos conflictiius. També es diu que es posarà a disposició del cos un dron antiokupes que permeti prendre imatges que serveixin com a prova a les denúncies. A més a més, vol que l’Ajuntament elabori un cens públic municipal de pisos ocupats.

Marta Giménez ha anunciat si el PP governa “crearà una Oficina Municipal Antiokupes i posarà en marxa un número d’atenció telefònica gratuïta actiu durant les 24h per oferir acompanyament administratiu i jurídic als veïns i comunitats afectats per l’okupació”. “Un habitatge okupat il·legalment no pot tenir cap obligació fiscal. Tornarem al propietari allò abonat per l’Impost de Béns Immobles i la resta de taxes municipals relacionats amb limmoble i corresponents al període en què l’habitatge ha estat okupat”.

La idea és dificultar ‘empadronament a les persones que okupin habitatges a Terrassa i impedir que puguin beneficiar-se de qualsevol ajut, beca o subvenció municipal.

La presidenta del Partit Popular de Terrassa ha insistit que “els afectats per les okupacions no són només els legítims propietaris o llogaters de l’immoble sinó també els veïns. Una okupació no només és una amenaça per a la convivència. Moltes vegades també ho és per a la higiene i fins i tot per a la seguretat dels veïns quan els okupes punxen instal·lacions elèctriques”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Merche a març 08, 2023 | 22:49
    Merche març 08, 2023 | 22:49
    ¿Quién? Eso era un partido, ¿no?
  2. Icona del comentari de: Vicky a març 11, 2023 | 11:26
    Vicky març 11, 2023 | 11:26
    Yo pido que se compre un dron antiPP. Bueno, y también antiPSOE, porque vienen a ser lo mismo en lo básico: Que se forre el empresario y se empobrezca el currante, etc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa