MónTerrassa
Els 26 noms que acompanyen Marta Giménez a la llista del PP a Terrassa
  • CA

El Partit Popular ha presentat els noms que conformen la seva llista electoral de cara el pròxim 28 de maig a Terrassa. Ja coneixíem qui era la candidata a l’alcaldia, Marta Giménez Arcusa, i aquest dissabte dia 22 d’abril han donat a conèixer quins seran els 36 noms que l’acompanyaran. L’acte, que s’ha dut a terme a la plaça Didó, també ha volgut suposar el tret de sortida d’una campanya que s’espera disputada i on els populars s’han prioritzat “recuperar l’espai polític del consititucionalisme, del centre-dreta a Terrassa”. La candidata afirma que “tenim bones sensacions. Apel·lo a tot aquell votant que se sent català i espanyol. de centre-dreta, que aglutini aquest vot en el PP. Entrarem a l’Ajuntament i si tots els constitucionalistes ens voten, no només serem al Consistori si no que ho farem amb molta força per ser decisius”.

Els punts claus del programa electoral del PP

Marta Giménez assegura que tenen un “projecte il·lusionant per retornar la Terrassa que ens mereixem”, i han desgranat els punts bàsics del seu programa electoral. “Volem una Terrassa segura, on puguem passejar tranquil·lament, on qui tingui por siguin els delinqüents. I com ho farem? Augmentant la plantilla de la Policia Municipal, millorant la il·luminació perquè els vespres puguem tornar a casa tranquils, i posant càmeres de seguretat en els punts foscos d’aquesta ciutat”.

No és l’únic objectiu que s’han proposat i que volen posar èmfasi. Giménez ha recalcat que “també volem una Terrassa dinàmica i viva, que estigui neta, que doni goig passejar-hi. I volem millorar-ne la circulació, volem que Terrassa deixi de ser aquest laberint i aquest infern circulatori que suposa la nova ordenança de mobilitat que ha implantat Ballart amb els seus socis d’Esquerra”. Finalment, en el terreny econòmic, ha destacat que cal posar en valor el patrimoni local i promet “abaixar les taxes i impostos locals, per apujar la persiana de l’economia egarenca”.

Els 27 noms de la llista del PP Terrassa

Giménez ha explicat que per confeccionar la llista ha buscat “primer de tot, que siguin egarenquistes, que la ciutat sigui el primer per a ells, obviant, per un moment, les sigles. El nostre projecte és molt municipalista, nosaltres ens presenten a Terrassa i per Terrassa, som gent que viu per la nostra ciutat, que la portem al cor. Hem apostat per gent que vulgui millorar la ciutat, donar el millor de si mateixos a canvi de res, com hem fet fins ara”. A més, subratlla com un valor afegit que els perfils són molt diferents, tant en l’àmbit laboral (autònoms, jubilats, funcionaris o assalariats) com d’edat i amb situacions personals diferents. “Som de diferents barris de Terrassa i amb gustos diferents, per exemple, la Noemí està vinculada al folklore andalús i jo sóc sòcia del club de jazz”, ha apuntat.

Aquesta és la llista amb els 37 noms del Partit Popular, i que la mateixa candidata Marta Giménez ha anat desgranant:

1. Marta Giménez Arcusa.

2. MARI CARMEN VAYA. Nascuda a Huelva, va venir de petita a Terrassa i representa tots aquells valors de gent que va venir d’altres racons d’Espanya per millorar la ciutat i fer-la créixer. Ho ha fet amb molt d’èxit ja que és experta en comerç i administració, i és la secretària general del PP a Terrassa.

3. ALEJANDRO ULLOA. Exregidor de l’Ajuntament de Terrassa, ha estat qui més acords polítics va arribar de la història del partit. Ell és la veu de la experiència, i a més d’haver tingut responsabilitats polítiques dins del Ple i del partit, és autònom, sap el que costa aixecar aquesta persiana de l’economia terrassenca i és advocat de professió.

4. MARIA CANO. Té una situació molt semblant a la de molts egarencs, ja que ella va néixer a Terrassa d’una família que va arribar d’un poble de Jaen. Va arribar aquí, va treballar molt dur, va ser funcionària, i la seva vocació política, per desgràcia, es va despertar el mateix dia que la meva, i va ser amb l’assassinat del seu germà Paco Cano. Per nosaltres és un honor que ens acompanyi i ens doni suport en aquest projecte.

5. ENRIQUE LÁZARO. Promotor, persona amb empenta, empresari local i activista del comerç i veïnal, tant a Sant Pere Nord com a Can Roca. Té diversos establiments de restauració a la ciutat i és conegut dins del món de l’esport.

6. AGUSTIN ROBLES. Expert en protocol, sempre ha estat vinculat al futbol femení, defensant els valors de l’esport i especialment del femení. I ha estat en diferents equips com l’Espanyol, el Terrassa FC o el Barça.

7. NOEMÍ VALIENTE. Nova incorporació, aliena a les llistes fins ara. És educadora infantil, està vinculada en el món associatiu de les entitats andaluses, on va ser Hermana Mayor en la seva germandat. És una persona molt reconeguda a nivell local i amb moltes idees i ganes.

8. PACO MARFIL. Una persona que no havia estat mai a llistes. Reconegut futbolista que ha estat a les files de l’Espanyol, el Cadis, del Terrassa… i que segueix lluitant i defensant els valors de l’esport ara promocionant l’esport base. És un honor comptar amb la seva experiència i amb el llegat que ha donat i que encara té per donar a la nostra ciutat.

9. MANUEL CARRASCO. Un company de bandera, que no és cantant però sí escriptor. Actualment és jubilat. Jugador de petanca. Professionalment es dedicava al món de l’informàtica. És una persona honrada, treballadora i no té mai un no quan se li demana que es posi a treballar.

10. PILAR ARANA. És una dona que s’ha fet a si mateixa, que ha treballat molt, que ha ajudat a aixecar la ciutat. Actualment és jubilada però bé d’una carrera dins del món del funcionariat. És un plaer comptar amb el seu estil, que sempre és molt dialogant, molt políticament correcte, però sempre des de la sinceritat, l’esforç i la tenacitat.

11. PERE SALA. Porta vinculat al món del tèxtil des de fa molts anys. També ha estat vinculat al món del hoquei, sent jugador. Ara es dedica a les curses de llarga distància. També està molt vinculat a moviments com Emaús i de la parròquia del Sant Esperit.

  1. RAQUEL LÓPEZ LATORR
  2. JUAN GILBELLO SAEZ
  3. NURIA SÁNCHEZ ESPALLARGAS
  4. MIRIAN HEVIA REAL
  5. JOSÉ LÁZARO AGUILAR
  6. MARIA DOLORES REINA GUERRA
  7. BONIFACIO GARCÍA VICO
  8. YOLANDA BUJAN LEIVA
  9. FELIPE TORRECILLAS PÉREZ
  10. MARTINA TOLEDANO SAIZ
  11. MARIA JOSEFA CONTRERAS ORDOÑEZ
  12. PEDRO SÁNCHEZ CRUZ, exregidor de l’Ajuntament de Terrassa
  13. FRANCISCO JAVIER ESTÉBANEZ VITO
  14. FRANCISCO PARCERISAS ILL, antic president del PP de Terrassa
  15. MARIA TERESA MORALES ORTIZ
  16. GABRIEL TURMO SAINZ, antic president del PP de Terrassa i exregidor de l’Ajuntament

Acte de presentació de la llista municipal a les eleccions del 2023 del PP Terrassa | Lluïsa Tarrida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa