MónTerrassa
Troben mort l’home desaparegut
  • CA

L’home que havia desaparegut aquest dimecres, 16 de novembre de 2022 a Sant Cugat del Vallès (comarca del Vallès Occidental), ha estat trobat mort aquest dijous al matí. El cos de d’aquesta persona ha estat trobat per la unitat ciclista de la Policia Local, al Parc de Can Vernet, a la zona del torrent de Ferrussons, segons informa el mitjà Tot Sant Cugat. Ara, els Mossos han obert una investigació per determinar què ha passat exactament.

La família havia denunciat la desaparició de l’home que va ser vist per última vegada a la zona de Josefina Mascareñas, a poca distància on s’ha localitzat el seu cos sense vida aquest dijous. Aquesta personna no té signes de violència, rebla Tot Sant Cugat.

Desaparicions més freqüents del que sembla

Les desaparicions de persones, de qualsevol edat i condició, a Terrassa, són poc freqüents, si més no les que transcendeixen de l’àmbit familiar o dels amics i les que surten a la llum pública. Però n’hi ha. La majoria se solucionen a les poques hores i altres acaben sense solució, on la família malgrat que passen els mesos i els anys els continuen buscant. Malauradament, d’altres en tragèdia.

Altres casos més o menys recents

A Terrassa la darrera desaparició on es va demanar ajuda ciutadana va ser el passat mes d’octubre. Es tracta del Jose, José Cañete Cabello, de 74 anys, desaparegut a Sabadell, però que es busca per Terrassa. Va indocumentat i no porta telèfon mòbil a sobre. A més, la família afirma que necessita medicació.

Continua la cerca a Terrassa de l’home de 74 anys desaparegut

Trobada la dona desapareguda i es troba bé

Crida per trobar un noi desaparegut a Terrassa | LOCALITZAT

Crida per trobar un home desaparegut fa 4 dies

ATENCIÓ Busquen un veí de Terrassa que ha desaparegut. LOCALITZAT

Desaparegut un noi de 16 anys de Terrassa

Crida per trobar una menor desapareguda a Terrassa | LOCALITZADA

Troben el cos d’en Faustino, el veí desaparegut a Terrassa ara fa una setmana

Dispositiu de recerca per un veí de Terrassa desaparegut

Trobat viu en Pedro, el veí de Terrassa desaparegut

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa