Els Mossos d’Esquadra han comunicat aquest divendres al migdia que s’ha trobat el cos sense vida de Faustino José Aranda, el veí de Can Tusell de Terrassa que havia desaparegut el passat 30 de juliol. Aquest divendres al matí s’ha dut a terme una nova batuda per a la zona de l’Hospital de Terrassa, lloc on es trobava ingressat.

Faustino va escapar-se de l’Hospital el divendres de la setmana passada. Patia una pneumònia i, segons van explicar familiars a Món Terrassa, també una lleu demència. L’home va fugir del centre només vestit amb la bata i unes sabatilles, sense cap documentació ni telèfon. Durant aquests dies, cada matí i tarda, amics i coneguts, també voluntaris i cossos d’emergència, han participat en la seva recerca, centrada sobretot en la zona de l’Hospital fins a Mercavallès, on va ser vist per última vegada.

La família s’ha mostrat molt crítica en com s’ha dut a terme tot el dispositiu de recerca. Lamenten que fins al cap de 48 hores no es va començar a buscar-lo, i que van haver de ser ells amb voluntaris qui fessin la batuda. No entenien com podia ser que malgrat que l’home havia marxat sense cap tipus de documentació i que es trobava en una situació de vulnerabilitat no s’havien mobilitzat. I també criticaven que només havien ajudat en el dispositiu el diumenge i el dilluns, però que després se n’havien desentès, deixant a la família i voluntaris al càrrec.

Nou comentari