MónTerrassa
Crida per trobar un noi desaparegut a Terrassa | LOCALITZAT

Un noi ha desaparegut a Terrassa aquest cap de setmana (LOCALITZAT). El seu nom és Othman Bouchrit, té 23 anys, resident al barri de Ca n’Anglada i té diagnosticada diversitat funcional. El jove va marxar de casa seva la tarda del divendres 20 de maig, i des de llavors, no se l’ha tornat a veure. La família ha interposat una denúncia i fa una crida i demana col·laboració a la ciutadania per trobar-lo. 

El noi va marxar de casa seva vestit amb una samarreta de ratlles blanques, verdes i vermelles, i duu uns pantalons curts de color blanc i unes vambes esportives. És d’estatura alta, de pell morena i porta el cabell tallat curt, de color negre. 

L’última vegada que se sap alguna cosa del jove és el divendres 20 de maig a la tarda. Un veí el va veure a l’Estació de l’Est de Rodalies Renfe, però es desconeix si el noi va agafar un tren en direcció cap a una altra municipi del voltant o es troba actualment a la nostra ciutat. 

Els pares d’Othman Bouchrit fan una crida per trobar-lo | Cedida

Els pares del jove exposen que, en un primer moment, van pensar que va sortir de casa per anar a casa del seu oncle, però a mesura que passaven les hores i no tornava, es van començar a preocupar. Des de fa tres dies que ningú no ha sabut res d’ell i no se l’ha vist en tot el cap de setmana. 

A més a més, els pares creuen que no duu el telèfon mòbil a sobre, pel que no han pogut contactar amb ell de cap manera. També expliquen que creuen que no porta la cartera ni diners. Addicionalment, apunten que al noi li costa parlar i no té fluïdesa en català ni castellà. 

Demanen que si alguna persona el localitza per Terrassa o qualsevol altre municipi, informin a la Policia Municipal de Terrassa o als Mossos d’Esquadra.

Nou comentari

Comparteix