MónTerrassa
Crida per trobar una menor desapareguda a Terrassa | LOCALITZADA
  • CA

Una noia menor d’edat ha desaparegut a Terrassa (LOCALITZADA). Es tracta d’Enya Escrivà Gómez, de 15 anys. Uns testimonis han vist a la jove per últim cop avui 5 d’abril al matí per al zona del barri de Can Palet, prop de les dependències de la Policia Municipal de Terrassa. La família fa una crida i demana col·laboració per trobar-la. En cas d’haver-la vist o tenir algun tipus d’informació, demanen trucar al 674 48 12 06 o al 622 88 40 48.

La menor va vestida amb un jersei amb caputxa de color verd militar, unes sabates esportives de color gris de la marca Vans i porta ulleres. Porta el cabell tenyit, la meitat de color verd, i l’altre meitat de color negre. És veïna del municipi de Badia del Vallès, però va desaparéixer ahir dilluns 4 d’abril al matí al municipi de Terrassa, i ha estat vista per últim cop prop de les dependències de la Policia Municipal de la nostra ciutat aquest matí.

La família informa que el telèfon mòbil de la desapareguda es troba apagat, però han pogut comprovar que entre ahir i avui s’ha connectat a les seves xarxes socials, concretament a Instagram, a través d’un altre telèfon mòbil. Abans de desaparèixer, la jove va deixar una nota a casa seva avisant que marxava i que estaria bé, però els seus familiars sospiten que pot estar amenaçada.

En no saber res d’ella, els pares van interposar ahir mateix una denúncia als Mossos d’Esquadra. A més a més, han fet ressò de la desaparició a través de xarxes socials, però tot i així fan una crida per difondre encara més la seva desaparició i demanen la màxima col·laboració de la ciutadania per trobar-la. Els telèfons mòbils son el 674 48 12 06 o el 622 88 40 48.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa