MónTerrassa
Trobada la dona desapareguda i es troba bé
  • CA

Trobada sana i estàlvia a Premià de Mar, han confirmat els Mossos d’Esquadra a Món Terrassa.

Els fets

Una dona de 53 anys del Vallès Occidental ha desaparegut fa tres dies. L’últim cop que la van veure va ser dilluns, dia 31 d’octubre, a les quatre de la tarda i a la rambla d’Ègara. Des de llavors no se’n sap res mes. Es diu Maria Soledad (Sole). En el moment de desaparèixer portava un pantaló de color blau cel i una jaqueta texana. Si algú té una pista que truqui al 112 o es posi en contacte amb la Policia Municipal o amb els Mossos. Va marxar de casa del seu germà que viu a Sabadell el dia 30 a les dues de la tarda.

Desapareguts de Castellar i Sabadell que es busquen a Terrassa

La dona era de Castellar. Es dona la casualitat que una de les darreres persones desaparegudes a la comarca era de Sabadell i també es creu que podria estar per Terrassa. José Cañete Cabello, de 74 anys. S’han fet tot tipus de cerques ciutadanes i policials però no se l’ha localitzat. Es recorda que si algú se’l troba se l’ha d’anomenar Jose o Pepe. Va ser vist per última vegada el dia 3 d’octubre. Va sortir de casa ben d’hora al matí i ja no va tornar.

Desaparicions més freqüents del que pot semblar

Les desaparicions de persones, de qualsevol edat i condició, a Terrassa, són poc freqüents, si més no les que transcendeixen de l’àmbit familiar o dels amics i les que surten a la llum pública. Però n’hi ha. La majoria se solucionen a les poques hores i altres acaben sense solució, on la família malgrat que passen els mesos i els anys els continuen buscant. Malauradament, d’altres en tragèdia.

A Terrassa la darrera desaparició on es va demanar ajuda ciutadana va ser el passat mes de maig. Era un veí del barri de Ca n’Anglada, de 23 anys d’edat que tenia diagnosticada una diversitat funcional. Per sort, el noi va ser localitzat poques hores després de fer-se la crida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa