MónTerrassa
Crida per trobar un home desaparegut fa 4 dies
  • CA

Crida a la ciutadania per trobar un home que va desaparèixer fa quatre dies. L’alcalde Jordi Ballart ha demanat a través de les xarxes socials als terrassencs que ajudin a localitzar un veí de Sabadell que va sortir de casa aquesta setmana i encara no ha tornat. En José Cañete va ser vist per última vegada el dia 3 d’octubre. Va sortir de casa ben d’hora al matí i ja no va tornar.

L’home pateix demència, i per això es pensa que s’ha desorientat i no sap recuperar el camí a casa. Va indocumentat i no porta telèfon mòbil a sobre. A més, la família afirma que necessita medicació, per la qual cosa localitzar-lo el més aviat possible és urgent.

La crida a Terrassa ve arrel que sembla que se l’ha pogut veure voltant per la zona de la Grípia. Davant d’indicis que el sabadellenc podria trobar-se a la nostra ciutat, es demana que si se’l veu o l’heu vist, o en teniu alguna informació que es truqui a la Policia Municipal o Mossos d’Esquadra, o s’avisi directament a dues familiars que han deixat el seu telèfon de contacte: Mari. 637745350 o bé Maite. 629355911.

Desaparicions més freqüents del que sembla

Les desaparicions de persones, de qualsevol edat i condició, a Terrassa, són poc freqüents, si més no les que transcendeixen de l’àmbit familiar o dels amics i les que surten a la llum pública. Però n’hi ha. La majoria se solucionen a les poques hores i altres acaben sense solució, on la família malgrat que passen els mesos i els anys els continuen buscant. Malauradament, d’altres en tragèdia.

A Terrassa la darrera desaparició on es va demanar ajuda ciutadana va ser el passat mes de maig. Era un veí del barri de Ca n’Anglada, de 23 anys d’edat que tenia diagnosticada una diversitat funcional. Per sort, el noi va ser localitzat poques hores després de fer-se la crida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa