MónTerrassa
Miki Nuñez serà l’autor de la cançó de l’estiu de TV3
  • CA

El cantant de Terrassa Miki Nuñez ha estat l’escollit per crear la cançó de l’estiu de Televisió de Catalunya. Així hi ha donat a conèixer la cadena TV3 en un comunicat en què assegura que es busca amb aquesta elecció una peça que “transmeti de manera directe vitalitat, optimisme i energia”, tres adjectius que sempre van lligats quan es parla de l’artista terrassenc.

Nuñez s’ha convertit en una figura mediàtica des de bon inici. Amb el seu pas pel concurs televisiu Operación Triunfo ja es va fer un forat que només va fer que ampliar-se amb la participació al festival d’Eurovisió. No van tenir bons resultats però la seva cara ja es va fer famosa arreu. Actualment és un dels artistes amb més projecció estatal i un dels que més seguidors arrosseguen. Una bona mostra són els més de 700 mil oients mensuals que té a la plataforma Spotify, o els més de 360 mil seguidors a Instagram.

En aquests moments es troba de gira presentant el seu segon àlbum, Amuza, tot i que no para de presentar noves cançons i videoclips, com el seu darrer, 10 minutos, on retorna als seus anys de batxiller per intentar lligar amb la noia nova de l’institut.

Els seus fans són terriblement actius i això fa que cada nova cançó que presenta es converteix ràpidament amb un èxit. Sembla doncs, que tot el que toca ho converteix en or. Des de TV3 esperen que això també passi amb la peça que està preparant en exclusiva per a la cadena. Serà una cançó original i inèdita, feta expressament per a l’ocasió.

Miki Nuñez, d’eufòria a Cover

Cal recordar que la vinculació del terrassenc amb TV3 s’està fent cada cop més gran. Ara mateix és la cara visible -com a copresentador juntament amb Marta Torné- d’un dels programes que més jovent aplega a la petita pantalla, el concurs musical Eufòria. Però no fa pas tant, també era el presentador d’un altre talent show -aquest més pensat per a grups emergents i el primer que es va difondre únicament a través de plataformes i xarxes socials- que es deia Cover.

A més, la seva figura l’hem pogut veure parodiada a programes com Polònia i algunes de les seves cançons fins i tot han estat utilitzades com a versions d’alguns esquetxos. I una de les darreres notícies que s’ha donat a conèixer recentment és que el nou programa de Telecinco Got Talent s’ha fet amb els seus serveis per a la tasca dels càstings arreu de l’estat espanyol.

Aquest 2022 doncs, la cançó de l’estiu anirà a càrrec d’un terrassenc. No serà la primera vegada, ja que fa tan sols tres anys, la cadena catalana també es va escollir un artista de la nostra ciutat, Lildami. En els últims anys, han estat banda sonora de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio: Els Amics de les Arts (2021), Suu (2020), Lildami (2019), Koers (2018), Pau Guillamet Guillamino” (2017), La Soul Machine (2016), Projecte Mut (2015), Pepet i Marieta (2014), Els Catarres (2013), The Pinker Tones (2012) i The Pepper Pots (2011). Des de TV3 es valora especialment en què en tots els casos han estat cançons fetes, adaptades o estrenades específicament per a la campanya d’estiu, el que els dona un valor afegit i especial.

Més notícies
Visita de Miki Nuñez a la gravació de la cançó pel curt de Muà Solidaris | Muà Solidaris
“No vull ser un heroi”, un curtmetratge solidari impulsat des de Terrassa
Notícia: “No vull ser un heroi”, un curtmetratge solidari impulsat des de Terrassa
Comparteix
El projecte cinematogràfic de Mua Solidaris contra la leucèmia infantil comença a caminar i rep la visita de Miki Nuñez
Imatge promocional del nou disc de Miki Nuñez, Iceberg
Miki Nuñez es va trobar Xavi Hernández pel carrer però no va saber qui era
Notícia: Miki Nuñez es va trobar Xavi Hernández pel carrer però no va saber qui era
Comparteix
El cantant explica que va viure una trobada “una mica abrupta” amb el tècnic blaugrana
Miki Nuñez ha fitxat per al concurs Got Talent | Telecinco
Miki Nuñez fitxa per al programa “Got Talent”
Notícia: Miki Nuñez fitxa per al programa “Got Talent”
Comparteix
El terrassenc s'uneix al concurs televisiu per fer d'acompanyant dels participants
L'artista Miki Nuñez, convidat al Polònia | TV3
VÍDEO | Miki Nuñez, protagonista d’un gag especial al Polònia de TV3
Notícia: VÍDEO | Miki Nuñez, protagonista d’un gag especial al Polònia de TV3
Comparteix
"La venda ya cayó" ha estat versionada pel programa per un gag que a Nuñez no li ha acabat de fer el pes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa