MónTerrassa
Miki Nuñez serà el presentador d’un nou “talent show” a Tv3
  • CA
Miki Nuñez presenta el programa Cover
Miki Nuñez presenta el programa Cover | TV3

!--akiadsense-->

La música i la participació van de la mà a “Cover“, un “talent show” musical que es difondrà exclusivament a través de plataformes i xarxes socials cada dia, de dilluns a divendres, a partir del 19 d’octubre i durant sis setmanes als canals de TV3 a Twitter, Facebook, Instagram, TikTok, YouTube i TV3alacarta. El presentador serà l’artista de Terrassa Miki Nuñez, l’enllaç ideal entre grups i artistes de Cover, els concursants i les seves versions online. Ell és l’encarregat de fer-nos viure l’emoció de compartir les millors covers a través de les xarxes.

És un concurs “live” obert a tothom amb entrevistes a grans bandes i músics catalans que posen el seu repertori a disposició de l’audiència per trobar la millor versió de les cançons que els han fet famosos. Artistes i audiència decidiran quina és la millor “cover” del programa i el guanyador s’emportarà 10.000 euros de premi.

Els participants publicaran les seves versions a través de les xarxes socials, i el programa i els artistes originals faran la tria dels cinc finalistes. En una votació final, l’audiència triarà la millor “cover” de l’edició. A partir del dilluns 19 d’octubre, les xarxes del programa s’ompliran de consells musicals i crides a la participació, i hi haurà un programa especial final en què es comunicarà el guanyador dels 10.000 euros.

“Cover” és una producció de TV3 amb la col·laboració de Mamba Mèdia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa