Miki Nuñez presenta el programa Cover

Miki Nuñez presenta el programa Cover | TV3

La música i la participació van de la mà a “Cover“, un “talent show” musical que es difondrà exclusivament a través de plataformes i xarxes socials cada dia, de dilluns a divendres, a partir del 19 d’octubre i durant sis setmanes als canals de TV3 a Twitter, Facebook, Instagram, TikTok, YouTube i TV3alacarta. El presentador serà l’artista de Terrassa Miki Nuñez, l’enllaç ideal entre grups i artistes de Cover, els concursants i les seves versions online. Ell és l’encarregat de fer-nos viure l’emoció de compartir les millors covers a través de les xarxes.

És un concurs “live” obert a tothom amb entrevistes a grans bandes i músics catalans que posen el seu repertori a disposició de l’audiència per trobar la millor versió de les cançons que els han fet famosos. Artistes i audiència decidiran quina és la millor “cover” del programa i el guanyador s’emportarà 10.000 euros de premi.

Els participants publicaran les seves versions a través de les xarxes socials, i el programa i els artistes originals faran la tria dels cinc finalistes. En una votació final, l’audiència triarà la millor “cover” de l’edició. A partir del dilluns 19 d’octubre, les xarxes del programa s’ompliran de consells musicals i crides a la participació, i hi haurà un programa especial final en què es comunicarà el guanyador dels 10.000 euros.

“Cover” és una producció de TV3 amb la col·laboració de Mamba Mèdia.

Nou comentari