MónTerrassa
Miki Nuñez es va trobar Xavi Hernández pel carrer però no va saber qui era
  • CA

El terrassenc Miki Núñez manté una relació “una mica abrupta” amb l’entrenador del Futbol Club Barcelona Xavi Hernández, tal i com ho ha descrit ell mateix a Mundo Deportivo amb to humorístic. El cantant ha explicat una anècdota de fa 15 anys de la qual no se sent molt orgullós: Núñez es va trobar el tècnic blaugrana pel carrer, però no va saber qui era.

La trobada va tenir lloc fa 15 anys, quan Núñez encara anava a l’escola i Hernández era jugador del Barça. Els dos terrassencs es van creuar i Hernández va parar a Núñez. “Em va parar pel carrer perquè la meva mare va ser la seva professora d’anglès, i em va dir ’dona-li records a la Pozo’. Jo no sabia qui era, però li vaig dir ‘OK’”. Després d’aquesta breu trobada, els amics de Núñez li van fer adonar-se amb qui s’havia topat: “Quan em vaig girar estaven tots els meus amics mirant-me i dient: ‘Si és Xavi Hernández!’. I jo pensant: ’Quin Xavi Hernández? De què m’esteu parlant”… El del Barça!”.

Va ser llavors quan el representant d’Espanya a Eurovisió l’any 2019, també culer, va saber que acabava de parlar amb el llavors migcampista blaugrana. “Llavors hi vaig caure, vaig plorar i em vaig donar cops al cap contra el terra”, explica Núñez al mitjà de comunicació esportiu entre riures. “Aquesta és la meva relació amb Xavi Hernández… saludar-me i que no sàpiga qui és” lamenta el cantant.

Núñez actualment es troba presentant l’exitós programa de TV3 ‘Eufòria’. A més a més, l’egarenc ha fitxat per al programa de televisió Got Talent: ha estat escollit per la cadena Telecinco per ser l’ambaixador de la vuitena edició d’aquest concurs que buscar donar visibilitat als artistes de carrer més talentosos. A més d’endinsar-se en el món de la televisió, el cantant segueix implicat amb la música. De fet, fa poc més de dos mesos que va treure el seu últim tema ’10 minutos’

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa