MónTerrassa
Miki Nuñez fitxa per al programa “Got Talent”
  • CA

Miki Nuñez ha fitxat per al programa de televisió Got Talent. El músic de Terrassa ha estat escollit per la cadena Telecinco per ser l’ambaixador de la vuitena edició d’aquest concurs que buscar donar visibilitat als artistes de carrer més talentosos. El representant d’Espanya a Eurovisió 2019 serà l’encarregat d’acompanyar-los, i a més, serà el responsable de lliurar al guanyador una beca formativa impulsada per Cofidis.

L’artista terrassenc no para d’encadenar projectes, també televisius, després del seu pas per al concurs Operación Triunfo. Actualment es troba presentant tot un programa d’èxit -sobretot entre els adolescents- a la televisió catalana, amb Eufòria, i continua recollint reconeixements per a les seves cançons. Ara mateix, la peça 10 minutos no para de sonar, i espera arribar a tenir el mateix ressò que ve tenir en el seu disc de debut, on La venda i Me vale, el van impulsar fins a ser número 1 de ventes i aconseguir dos discos de Platí i dos d’Or.

Got Talent España es troba ara mateix a la recerca dels participants. En total, se n’escolliran en una primera selecció 52, un per cada província. Tots ells se sotmetran a votació popular al web del programa. En l’anterior edició es van rebre més de 6000 peticions per poder participar-hi. Els 10 artistes més votats podran demostrar les seves habilitats en aquesta vuitena temporada i guanyar-se un passi directe a les audicions. Els vídeos dels candidats seleccionats es podran veure al web i com més suport rebin més ràpid aconseguiran l’accés directe. Miki Nuñez serà l’encarregat d’anar lloc per lloc a la recerca del millor talent.

En la setena edició, després de quinze setmanes de concurs, el guanyador va ser el Duo Turkeev que va impressionar públic i jurat -format per Dani Martínez, Edurne i Risto Mejide- amb les seves increïbles i arriscades acrobàcies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa