MónTerrassa
VÍDEO | Miki Nuñez, protagonista d’un gag especial al Polònia de TV3
  • CA

L’artista Miki Nuñez va ser el protagonista d’un gag ben especial del programa Polònia, de TV3, que va tenir lloc aquest dijous, 17 de març. El músic de Terrassa va aparèixer en un dels moments de més eufòria per agrair que el musical d’aquesta setmana sigui en honor a una de les seves cançons.

Es tracta de “La venda ya cayó“, i els autors del xou l’han reversionat i utilitzat per un sketch que ha tingut com a protagonistes president de la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijóo (interpretat per Queco Novell), el president del Partit Popular de Castella i Lleó, Fernández Mañueco (que li posa veu i rostre Toni Albà), el líder de Vox, Santiago Abascal (a càrrec de Noé Blancafort) i Francisco Franco (com sempre, intepretat per un magnífic Manel Lucas). El musical ve motivat després del recent pacte de govern que han acordat el PP i Vox a la comunitat autònoma de Castella i Lleó.

Nuñez “destrossa” el decorat per aparèixer per donar les gràcies per fer servir una de les seves cançons, però ha criticat -sempre amb un to desenfadat- que hagi estat utilitzada justament per fer un gag sobre l’ascens de l’ultradreta. Afirma que “La venda ya cayó” té una tornada preciosa i que “hi entra tot”, per a continuació aprofita per versionar una petita línia tot fent menció a la Vaga d’Educació realitzada pels mestres aquesta setmana o la manca d’abastiment de l’oli de girasol arran de la guerra d’Ucraïna, o la pols sahariana que està envaint part de la península ibèrica…

No és la primera vegada que una cançó de Miki Nuñez és protagonista del Polònia. Al gener de 2021, el programa va utilitzar “A mi me vale” per un esquetx protagonitzat pel president del govern espanyol, Pedro Sánchez (interpretat per l’actor Pep Plaza), que entonava la seva pròpia versió per parlar de la seva posició sobre la gestió de la pandèmia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa