MónTerrassa
Tres terrassencs a la segona fase del nou talent show musical de TV3
  • CA

El cantant de Terrassa Miki Núñez és un dels dos presentadors d’Euf“òria, el nou talent show musical de TV3, que avui posa en marxa la segona fase del càsting, amb tres aspirants egarencs que van superar la primera prova. Són un noi i dues noies. Àlex Martínez, Júlia Moumen i la Carla Miralda cerquen gaudir d’una oportunitat al gran esdeveniment televisiu familiar que busca les millors veus del país i que s’estrenarà a la Televisió de Catalunuya el primer trimestre del 2022. Val a dir que també hi ja aspirant de Viladecavalls. El programa té pinta de convertir-se en un dels grans èxits de la temporada televisiva.

Júlia Moumen

Més de 1.500 persones van participar en la primera prova dels càstings d'”Eufòria”. L’equip que els va valorar, format, entre d’altres professionals, pel director del programa, Tono Hernàndez, i el director musical, Daniel Anglès, buscava solistes, però que també sàpiguen treballar en equip i acompanyar amb les seves veus d’altres solistes. En definitiva, artistes amb talent musical que, alhora, entenguin la música com una feina d’equip. Les candidates i els candidats que van superar aquesta primera fase assisteixen a una segona audició els dies 14, 15 i 16 de gener. D’aquesta segona fase en sortiran els quinze cantants definitius que hauran d’enfrontar-se i de col·laborar entre ells en una competició que els pot canviar el destí.

Marta Torné i Miki Núñez, dues cares ben conegudes pels espectadors de la cadena. Una parella plena d’energia, polifacètica, talent i simpatia, que es troben per posar-se al capdavant d’aquest projecte amb què TV3 recupera l’entreteniment familiar de gran format.

Àlex Martínez

Després del seu pas per OT i Eurovisió, el cantant terrassenc Miki Núñez s’ha convertit en un dels músics catalans més reconeguts i aclamats arreu del territori. Ha aparegut també a diversos programes de la cadena i va presentar el talent show musical difós a les xarxes socials “Cover“.

Carla Miralda

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Begoña Parrado a gener 14, 2022 | 16:23
    Begoña Parrado gener 14, 2022 | 16:23
    Noticia: Tres terrassencs a la segona fase del nou talent show musical de TV3. Em sembla terrible que algú pugui publicar una notícia com aquesta acompanyada de unes imatges tant horroroses dels protagonistes! Quin mal gust i quina poca professionalitat per part del editor!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa