MónTerrassa
“No vull ser un heroi”, un curtmetratge solidari impulsat des de Terrassa

“No vull ser un heroi” és un curtmetratge solidari impulsat des d’una ONG de Terrassa. Mua Solidaris contra la leucèmia infantil, amb seu a la nostra ciutat, està duent a terme un projecte cinematogràfic de gran envergadura per traslladar a la gran pantalla el conte que porta el mateix nom i que va ser tot un èxit. El rodatge, dirigit per Joan Pauls i sota la productora Igluuu Studio, començarà de forma imminent a les instal·lacions del centre pediàtric de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Aquest dissabte, dia de Sant Jordi, va ser molt atrafegat per a tots els implicats a tirar endavant la iniciativa. Al matí, els joves actors principals van estar assajant diverses escenes amb el director, mentrestant, a l’Estudi d9 es va començar a gravar la cançó “Hi ha dies”, composta i cantada per MPGeis i inspirada en la història “No vull ser un heroi”, amb els nens i nenes que hi posaran veu. La jornada però va tenir dos convidats especials. Per una banda, l’alcalde Jordi Ballart, que ser a l’estudi per donar suport a la canalla i al projecte, i interessar-se per com estava anant. I, per l’altra, l’artista Miki Nuñez que va entrar a l’estudi d’enregistrament per conèixer les cantants i actors, ajudar-los i xerrar amb ells una estona.

L’alcalde Jordi Ballart i l’artista Miki Nuñez han col·laborat amb el projecte de Muà Solidaris | Muà Solidaris

Sinopsi: El Guille és un nen com molts d’altres: curiós i alegre. Li agrada fer moltes coses, però ara haurà de passar un temps a l’hospital i té una miqueta de por. Quan hi arriba i es queda sol a l’habitació, oh!, troba, amagat rere la tauleta de nit, un ninot de peluix i un diari secret. Durant els següents dies, el Guille descobrirà, gràcies als nens i nenes que són allà amb ell i a través del diari que ha trobat, les aventures que es poden viure en un hospital. Però, sobretot, descobrirà l’amistat i la confiança que neixen en els moments més complicats.

Podeu coneixèr de més a prop tots els actors i el projecte al compte d’Instagram de Mua Solidaris.

Gravació de la cançó per al curtmetratge de Muà Solidaris | Muà Solidaris

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa