MónTerrassa
“No vull ser un heroi”, un curtmetratge solidari impulsat des de Terrassa
  • CA

“No vull ser un heroi” és un curtmetratge solidari impulsat des d’una ONG de Terrassa. Mua Solidaris contra la leucèmia infantil, amb seu a la nostra ciutat, està duent a terme un projecte cinematogràfic de gran envergadura per traslladar a la gran pantalla el conte que porta el mateix nom i que va ser tot un èxit. El rodatge, dirigit per Joan Pauls i sota la productora Igluuu Studio, començarà de forma imminent a les instal·lacions del centre pediàtric de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Aquest dissabte, dia de Sant Jordi, va ser molt atrafegat per a tots els implicats a tirar endavant la iniciativa. Al matí, els joves actors principals van estar assajant diverses escenes amb el director, mentrestant, a l’Estudi d9 es va començar a gravar la cançó “Hi ha dies”, composta i cantada per MPGeis i inspirada en la història “No vull ser un heroi”, amb els nens i nenes que hi posaran veu. La jornada però va tenir dos convidats especials. Per una banda, l’alcalde Jordi Ballart, que ser a l’estudi per donar suport a la canalla i al projecte, i interessar-se per com estava anant. I, per l’altra, l’artista Miki Nuñez que va entrar a l’estudi d’enregistrament per conèixer les cantants i actors, ajudar-los i xerrar amb ells una estona.

L’alcalde Jordi Ballart i l’artista Miki Nuñez han col·laborat amb el projecte de Muà Solidaris | Muà Solidaris

Sinopsi: El Guille és un nen com molts d’altres: curiós i alegre. Li agrada fer moltes coses, però ara haurà de passar un temps a l’hospital i té una miqueta de por. Quan hi arriba i es queda sol a l’habitació, oh!, troba, amagat rere la tauleta de nit, un ninot de peluix i un diari secret. Durant els següents dies, el Guille descobrirà, gràcies als nens i nenes que són allà amb ell i a través del diari que ha trobat, les aventures que es poden viure en un hospital. Però, sobretot, descobrirà l’amistat i la confiança que neixen en els moments més complicats.

Podeu coneixèr de més a prop tots els actors i el projecte al compte d’Instagram de Mua Solidaris.

Gravació de la cançó per al curtmetratge de Muà Solidaris | Muà Solidaris

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa