MónCastellbisbal
Solé (Alternativa): “És important que el nivell d’abstenció sigui baix”

Susanna Solé, cap de llista d’Alternativa per Castellbisbal, ha exposat el seu desig de cara a les eleccions d’avui, i és que “el nivell d’abstenció sigui baixíssim, és molt important que la gent vingui a votar”.

Solé ha efectuat el seu vot a les eleccions municipals de Castellbisbal a quarts de sis de la tarda al col·legi ubicat al pavelló esportiu de l’escola Mare de Déu de Montserrat, acompanyada del seu marit i dos dels seus tres fills.

La candidata d’Alternativa reconeix que, en el dia d’avui, “sento cert neguit, encara que no vulgui”, tot i que, “demà, independentment del que passi avui, jo em llevaré a les set del matí, aniré a treballar i faré el que faig cada dia”. Avui, però, no és un dia com qualsevol altra, i Solé el viurà “en família, votarem tots plegats i dinaré i soparé amb ells”. Durant el dia “estaré per aquí, de col·legi en col·legi, donant tot el suport que pugui”. Quan els col·legis tanquin, ella i el seu equip marxaran al local “a fer recompte i a esperar la nit… Una novetat per mi!”.

Successora a la llista de l’actual alcalde de Castellbisbal

Susanna Solé es presenta com a cap de llista del partit que actualment ocupa l’alcaldia del municipi, amb Joan Playà al capdavant en les dues últimes candidatures. Ara, però, Playà ha passat a ser el número disset de la llista i Solé, que ja és regidora de l’Ajuntament, és l’alcaldable.

Més notícies sobre Susanna Solé i Alternativa per Castellbisbal:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa