MónCastellbisbal
Solé (ALTpCB) “Ha estat una campanya neta, podem estar contentes”

Susanna Solé, d’Alternativa per Castellbisbal, destaca que, en general, ha estat una campanya “neta, com demanàvem, sense insults, sense mentides i sense interferències demagògiques”. 

A dos dies de les eleccions municipals del 28M, els partits que es presenten a l’Ajuntament de Castellbisbal fan balanç de la campanya electoral.

Susanna Solé reflexiona sobre com ha anat la campanya electoral i assegura estar molt contenta. Defineix aquests últims dies com intensos, però satisfactoris: “Hem treballat molt, hem estat vuit tardes intenses dedicades a fer el porta a porta per tot el municipi; Costa Blanca, Can Santeugini, Can Costa, Can Campanyà, Santa Teresita, Santa Rita i tot el nucli urbà, sense deixar-nos Can Nicolau i les cases de Ca n’Oliveró. Més de 4500 habitatges, parlant amb veïnes i veïns i amb molt bones sensacions, molt bona rebuda”. 

Moments divertits i sensacions positives

Alternativa acaba la campanya amb un acte final “una mica més festiu”, i ho fa amb la seva cap de llista “molt satisfeta amb la feina feta i molt orgullosa de tota la gent que ens ha estat ajudant, gent que forma part d’Alternativa i gent que no. M’he sentit molt acompanyada i amb molts moments de divertiment, de fer companyonia amb tots els grups de treball i de sentir-nos amb molta empenta”. Molt bones sensacions per Solé en aquest fi de campanya, igual que les que va tenir al debat que va organitzar Món Castellbisbal el passat dimarts dia 23: “Va ser un debat respectuós, on tothom va poder explicar les seves intencions electorals, i vaig sortir contenta”.

Més notícies d’Alternativa per Castellbisbal

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa