MónCastellbisbal
CUP i Ciutadans: Anàlisi dels resultats a les eleccions del 28M

Els resultats de les eleccions municipals del passat 28 de maig a Castellbisbal han deixat fora del consistori a dues formacions polítiques; la CUP, amb Arantzazu Navarra com a cap de llista i Ciutadans Castellbisbal, amb José Antonio Doutón al capdavant del partit. Perden les regidories que tenien, una i dues respectivament, fins ara ocupades per Miguel Ángel Montero (CUP), el mateix Doutón i Ester Simón (Ciutadans).

Han estat els dos partits menys votats als tots tres col·legis; a l’escola Mare de Déu de Montserrat, la CUP va rebre 150 punts i Ciutadans, 107, als Costals, 20 i 47 i a Can Santeugini, 10 i 70. En total, 180 vots per la CUP, un 3,3%, i 161 per Ciutadans, un 2,95%.

Gràfic: Vots per col·legi electoral

Doutón ha declarat que se senten “tristos amb els resultats i amb la baixa participació”. Els nous partits que es presentaven a aquestes eleccions, Vox i Som Veu “ens han escombrat, tot i que jo vaig intentar personalitzar la meva campanya”. Tot i això, assegura que “continuarem treballant per tornar a ser una força amb representació al municipi, no soc una persona que es rendeixi”. 

Llegeix l’anàlisi dels resultats partit a partit aquí:

Llegeix totes les notícies sobre les eleccions aquí:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa