MónTerrassa
Ballart anuncia el número 4 de la llista de Tot per Terrassa

Tot per Terrassa continua incorporant a la llista electoral gent coneguda de la ciutat. Si de número 2 hi va Maise Balcells, presidenta de Prodis, de tres hi ha la medallista paralímpica Sarai Gascón. L’alcalde Jordi Ballart, líder de la formació egarenca, ha afegit avui un nou nom mediàtic a la candidatura que presentarà a les eleccions municipals del diumenge 28 de maig. Es tracta d’una persona referent en la cultura popular de la ciutat, membre del Centre Cultural El Social, d’on és una de les ànimes de Els Pastorets, i la veu de la Festa Major i de tots els seus actes més emblemàtics.

No ha estat pas una sorpresa majúscula. Joan Salvador ja va donar suport al projecte en un vídeo que l’alcalde va penjar a les seves xarxes socials.

Què passa amb Rosa Boladeras

La presència d’un personatge del món de la cultura en un lloc molt important ha fet pensar que pot passar amb Rosa Boladeras, número 2 el 2019 i actual responsable de la cartera. Des de Tot per Terrassa ho han volgut aclarir des del primer moment. La incorporació no implica que no continuï al projecte ni a la llista. La formació rebla que ambdós compartiran projecte. Tot i que cal definir a quin lloc anirà Boladeras.

Ballart ha destacat que Salvador és una peça polivalent en un futur govern de la ciutat per al futur mandat 2023-27. “Busquem perfils transversals, amb capacitat per a gestionar diferents àmbits i amb il·lusió i coneixença de la ciutat, fet que Terrassa necessita. I el Joan ho acompleix.” És llicenciat en història, geografia i història de l’art, professor de secundària en actiu en un centre de la ciutat, així com té experiència professional en l’àmbit empresarial.

Joan Salvador agraeix la confiança i s’ha mostrat contundent afirmant que el pas a la política activa “només el podia haver fet de la mà d’un projecte de ciutat com Tot per Terrassa, sense ingerències ni dependències més enllà de les necessitats de la ciutadania. I això és el què m’engresca.”

Sarai Gascón, número 3 de la llista electoral de Tot per Terrassa

Ballart anuncia el número 4 de la llista de Tot per Terrassa

Es posa la primera pedra del Vapor de Prodis Terrassa

Atac dur de Ballart contra els “senyors de Madrid i Barcelona del PSC”

La N150 camina cap a ser via cívica entre Terrassa i Sabadell

Jordi Ballart ho torna a fer i omple de gom a gom el Centre Cultural

Jordi Ballart torna a l’escenari on va començar tot

Ballart: “TxT és 100% terrassenc, no depèn de Madrid ni de Barcelona”

Jordi Ballart: “Tot per Terrassa és el partit de les petites i grans coses”

FOTOGALERIA | Trobada de dones amb l’alcalde i candidat de Tot per Terrassa, Jordi Ballart

Descobreix el Jordi Ballart (Tot per Terrassa) més íntim i desconegut

Tot per Terrassa ratifica Ballart com a candidat a l’alcaldia

Tot per Terrassa ja té número 2

Jordi Ballart, líder de TxT, amb el nou fitxatge per a les eleccions municipals de 2023: Joan Salvador | TxT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa