MónTerrassa
La N150 camina cap a ser via cívica entre Terrassa i Sabadell
  • CA

Jordi Ballart, en el primer acte de la cursa electoral de Tot per Terrassa, va afirmar que les bones relacions entre els ajuntaments de les dues capitals del Vallès Occidental i els seus alcaldes, malgrat les diferències entre els dos partits que governen, ha permès projectes compartits com el parc circular del Vallès a la Mancomunitat. I, especialment, la conversió de la N150 en una via cívica, que permetrà a les ciutatsestar connectades per un carril bici i per a vianants, i que millorarà l’accés a un espai fonamental, l’Hospital de Terrassa, a la carretera de Torrebonica. El candidat va afirmar que ja s’està licitant i que aviat serà una realitat. Ballart va omplir l’auditori de LaFACT, com ja havia fet quatre anys abans en un lloc que la formació considera talismà. Si voleu saber què va dir, us oferim un resum de les seves millors frases.

Les primeres promeses electorals de Jordi Ballart

Jordi Ballart es compromet a cobrir en el mandat 2023-2027 altres pistes esportives, com la de Les Arenes, La Maurina i Ca n’Anglada, posar en marxa el poliesportiu de Can Palet-Can Jofresa i substituir totes les gespes dels camps de futbol de la ciutat, començant a final d’aquesta temporada per la del JABAC.

“Algú pensarà que el tema de les rieres està per fer, però vull destacar que en aquests quatre anys hem avançat molt, gràcies, precisament, al fet d’haver creat una regidoria específica i una Taula de Seguiment, que ens ha permès haver dut a terme tasques de prevenció, de neteja i de
millora que també demostren, després d’anys d’abandonament i de litigis, que les relacions de Tot per Terrassa amb altres administracions, en aquest cas a través de l’Agència Catalana de l’Aigua, donen els seus fruits.” “Ara toquen les rieres, que han estat gairebé invisibles durant moltíssims anys”. Terrassa en té 17 quilòmetres i el cap de cartell de Tot per Terrassa rebla que toca afrontar el repte de transformar i integrar els trams urbans i aconseguir que deixin de ser barreres entre barris, renaturalitzar-les.

Ballart va afirmar que en aquesta legislatura s’ha desencallat un projecte reivindicat des de feia anys com la futura residència de gent gran i centre de dia de Sant Pere Nord i va avançarnque començaran les obres aquest 2023 i entrarà en servei el 2025; que s’ha aprovat un projecte també llargament reivindicat per la coordinadora Capaç com és el de la futura residència per a persones amb discapacitat intel·lectual i alta dependència.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa