MónTerrassa
Jordi Ballart: “Tot per Terrassa és el partit de les petites i grans coses”

La militància de Tot per Terrassa ha omplert La Coral de Prodis en el seu primer acte com a partit després del recent anunci que Jordi Ballart repetirà com a alcaldable de la formació el 2023. Va rebre el 100% del suport del 75% de la militància.

Ballart ha afirmat que es veu “amb força” d’assumir el repte de revalidar l’alcaldia

Ballart ha afirmat que es veu “amb força” d’assumir el repte de revalidar l’alcaldia “amb l’esperit de Tot per Terrassa, un partit transversal i progressista” i que, en el que portem de mandat, “ha estat capaç de complir el 77% del programa de Govern”, ja sigui executat o en procés.

L’alcadable ha fet un repàs d’algunes de les fites i ha posat l’èmfasi en un projecte “obert a tothom” i a partir d’una feina “que es fa al carrer, amb les persones i amb les entitats i no tancats en un despatx”. El ja nou alcaldable considera que el 2023 es viurà una oportunitat “històrica” perquè Tot per Terrassa intenti tornar a guanyar les eleccions amb un projecte “que no depèn de decisions que es prenen a Madrid, a Barcelona o a Brussel·les”.

“El partit de les petites i de les grans coses”

Ballart considera que Tot per Terrassa “és el partit de les petites coses i de les grans coses”, amb idees de molta proximitat a la ciutadania “i que sovint ens les critiquen”, però també amb grans propostes amb visió de ciutat, i destac que dels 1.150 dies de mandat, 890 els hem passat Sota les restriccions de la Covid. “En cap cas és una excusa, ja que ens hem sabut adaptar a la realitat” estant al costat de les persones “des del primer moment”, amb “exemples com l’adquisició de material quan no n’hi havia, la provisió a les residències, les bonificacions fiscals i els ajuts a les persones emprenedores.”

Ballart critica que es parli de “populisme” davant d’algunes decisions que s’han dut a terme, “com el bus gratuït a l’Hospital i amb negociacions intenses amb altres administracions que han permès desencallar el nou CAP Can Roca, el futur CAP Nord, la reivindicada residència de gent gran de Sant Pere Nord o la residència per a persones amb discapacitat intel·lectual i alta dependència”. “I sempre”, afegeix, “de la mà de les entitats i la ciutadania”.

Millors relacions que mai amb l’Ajuntament de Sabadell

El president de Tot per Terrassa explica que la independència del partit “ens ha permès tenir millors relacions que mai amb l’Ajuntament de Sabadell i potenciar, per primera
vegada, una comissió bilateral amb la Generalitat”.

Ballart ha fet un extens repàs en temes com pot la neteja -“han baixat el 70% d’incidències”-; la seguretat (“amb un important increment del nombre d’agents i la recuperació de la policia de barri més cívica, més activa i més de proximitat”; l’esport (-amb més inversió per habitant que mai i amb èxits com el Mundial de Hockey femení o el nou camp de Les Fonts-); l’animalisme; l’urbanisme (“amb espais industrials que s’han destinat a altres usos, com el Vapor Ros, el Vapor Cortès o el Pont Aurell i Armengol-); la cultura (“amb projectes de carrer, de ciutat i de promoció del talent com el Terrassa Crea i el Terrassa Vibra); les rieres (un projecte “de futur i que ha de servir per acabar amb moltes barreres físiques i psicològiques”); l’Agenda 2030 i la creació de l’espai per al dol perinatal al Cementiri municipal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa