MónTerrassa
Ballart: “TxT és 100% terrassenc, no depèn de Madrid ni de Barcelona”
  • CA

“Tot per Terrassa és l’únic projecte que no depèn de Madrid ni de Barcelona, és 100% terrassenc”, subratlla l’alcalde Jordi Ballart en un vídeo que ha penjat a les xarxes socials. Ho ha fet per promocionar l’acte de presentació de la seva candidatura a l’Ajuntament de Terrassa en les pròximes eleccions municipals del mes de maig, que tindrà lloc a La Factoria Cultural el dia 2 de febrer a la tarda.

En aquest audiovisual, gravat en diferents punts emblemàtics de la ciutat de Terrassa, l’aspirant a renovar l’alcaldia subratlla diverses vegades un dels fets que considera diferencials respecte a la resta de partits que concorren als comicis locals: “un projecte per Terrassa, que només fem des de Terrassa”. El terrassenquisme i la llibertat doncs com a base de tot: independència de la resta d’administracions i de les jerarquies de partit nacional i estatal.

I argumenta que així ha estat en aquests quatre anys de mandat, en els quals ha repartit força equitativament les mostres de “lleialtat institucional” -fa escassos dies ho va remarcar amb la visita del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena– amb les crítiques i recriminacions per incompliment o per discrepàncies en projectes i infraestructures -com també ha fet recentment amb el conseller de Territori, Juli Fernández, pel tema de la Ronda Nord.

Balanç i projectes de futur

“Hi ha moltes coses per millorar, sí, com moltes d’altres que s’han fet en aquest mandat estrany de pandèmia”, explica Ballart i convida a la ciutadania a ser a acompanyar-lo en l’acte de la setmana vinent per poder conèixer “moltes coses ja dibuixades pels propers anys” amb l’objectiu de continuar “transformant la nostra ciutat”. Serà doncs una segona part del que va ser ara fa uns dies l’audiència pública al Teatre Principal, en la qual va retre comptes del programa de mandat i va anunciar algunes novetats i projectes que es duran a terme aquest mateix 2023.

El vídeo es pot veure al seu compte de Facebook:

O també al seu compte oficial d’Instagram:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa