MónTerrassa
Jordi Ballart: “Invertirem més en neteja, seguretat i espai públic”
  • CA

Jordi Ballart torna a encapçalar Tot per Terrassa i busca repetir el triomf a les eleccions municipals. Ara, si ho fa el 28 de maig de 2023 ja no serà una sorpresa com el 2019. L’alcalde respon 11 preguntes, les mateixes que s’han fet a les líders de tots els partits amb possibilitats d’obtenir representació a la sala de plens del Raval de Montserrat.

Com es presenta la precampanya?

Nosaltres seguim amb les tasques de govern, enllestint la feina i treballant per a la ciutadania de Terrassa. La ciutat no s’atura, continua en marxa, així que seguim duent a terme les nostres responsabilitats i responent a la confiança i responsabilitat que ens van fer en les passades eleccions. Nosaltres hem mantingut i mantenim la nostra manera de fer, d’explicar i d’estar al costat de les persones. 

Les 37 cares de la llista de Tot per Terrassa i Jordi Ballart/Cristóbal Castro

Amb quines expectatives l’afronten? 

Per descomptat que ens presentem a les eleccions municipals amb la intenció de treure un millor resultat que al 2019, no tindria sentit si no fos així. Som conscients que haver governat en el pitjor mandat de l’era contemporània (pel temporal Glòria, per la COVID, per la guerra a Ucraïna i tots els seus efectes) no ens ha permès desplegar el nostre projecte tal com haguéssim volgut, però tot i així, tenim en marxa i executat el 75% d’allò que ens vam proposar al Programa de Govern. Estem satisfets amb la feina feta, atès el context i els resultats que hem obtingut. 

Una travessa dels resultats del 28 de maig de 2023.

No soc capaç de fer una travessa. Al llarg del dia rebem molts inputs que et porten a fer projeccions diferents a cada moment. El que està clar és que són unes eleccions on la ciutat, Terrassa, pot escollir mantenir un projecte que no té cap dependència amb estructures de fora i, per tant, obert a treballar amb qualsevol administració, sigui quin sigui el color del partit governant. Així ha estat aquest mandat i així hem aconseguit desencallar i fer realitat molts projectes que portaven anys aturats. Tot per Terrassa no té prejudicis amb cap partit ni impediments per parlar amb ningú. 

L’alternativa és tornar a un equip que ja ha governat durant 40 anys la nostra ciutat, amb dirigents nacionals i autonòmics decidint per nosaltres i sobre el què convé a Terrassa i subjectes a pactes electorals d’altres municipis i esferes. 

Amb qui lluiten/comparteixen espai electoral?

Amb molts partits polítics podem compartir elements i posicionaments. Amb pràcticament tots els projectes polítics podem compartir polítiques i mirades sobre alguns temes de ciutat. Des de Tot per Terrassa hem estat, estem i estarem sempre oberts a sumar per la ciutat i pel seu futur, excepte amb l’extrema dreta o tots aquells projectes que utilitzin la ciutat per a altres interessos que no tinguin res a veure amb la qualitat de vida dels terrassencs i terrassenques. 

Quin partit serà la sorpresa positiva?

Esperem que ho sigui Tot per Terrassa.

Presentació de la llista electoral 2023 de Tot per Terrassa i Jordi Ballart/Cristóbal Castro

Quin partit serà la sorpresa negativa?

Seria una mala notícia que l’extrema dreta tingui representació al ple municipal. 

Hi haurà una majoria absoluta? S’haurà de pactar?

No sé si hi haurà majoria absoluta, però és un escenari que, actualment, no és molt habitual en política. La ciutadania vol acords, vol suma i vol coalicions de govern, on cadascun dels partits membres pugui aportar el millor dels seus projectes.

Línies vermelles a l’hora de pactar.

Qualsevol opció que no comparteixi els valors mínims de la política, del respecte i del treballar per la millora de la qualitat de vida de totes i tots els terrassencs i terrassenques és i serà la nostra línia vermella. En aquest cas, ja m’hi he referit anteriorment. 

Pensen que l’extrema dreta pot entrar a l’Ajuntament? És un perill?  

És un possibilitat força plausible que, personalment, no em vull imaginar.

Tema prioritari, número 1, del candidat, quin és?

Estem treballant en un projecte per als propers 4 anys amb una mirada posada en la Terrassa que volem veure i tenir en la pròxima dècada; una ciutat que generi oportunitats per als seus ciutadans i ciutadanes, empreses, negocis, emprenedores i emprenedors… una ciutat que garanteixi drets i que la gent hi visqui bé i amb qualitat de vida. 

Tenim molt clares les nostres prioritats i cap a on volem fer avançar Terrassa: cap a una millora de les condicions de vida dels terrassencs i terrassenques. Seguir incrementant pressupost en neteja i seguretat com hem fet des de que vam aterrar al 2019 i la millora de l’espai públic seguiran prenent un important pes als pressupostos municipals. 

Què en pensa que els 5 partits amb representació actual i els tres que tenen alguna possibilitat de ser-hi hagin apostat gairebé tots per dones per a liderar el projecte?

Em sembla molt bé que sigui així, i és una demostració que la societat avança i que totes i tots estem preparats per ser alcalde o alcaldessa de la ciutat. El dia que aquesta pregunta ja no es faci, perquè ja no sigui noticiable, voldrà dir que hem fet un pas més en la igualtat de drets i deures de tot el conjunt de la ciutadania. 

Des de Tot per Terrassa presentem un projecte on, en els 5 primers llocs, hi ha 3 dones que representen la ciutat des de diferents àmbits, 3 dones fortes amb lideratge per a encapçalar qualsevol projecte en el futur govern de la ciutat. A més, del global de la llista electoral, la conformen 20 dones i 17 homes.  

Jordi Ballart omple el Centre Cultural -ara La fact- en la presentació de la candidatura de Tot per Terrassa/Cristóbal Castro

Sarai Gascón, número 3 de la llista electoral de Tot per Terrassa

Ballart anuncia el número 4 de la llista de Tot per Terrassa

Es posa la primera pedra del Vapor de Prodis Terrassa

Atac dur de Ballart contra els “senyors de Madrid i Barcelona del PSC”

La N150 camina cap a ser via cívica entre Terrassa i Sabadell

Jordi Ballart ho torna a fer i omple de gom a gom el Centre Cultural

Jordi Ballart torna a l’escenari on va començar tot

Ballart: “TxT és 100% terrassenc, no depèn de Madrid ni de Barcelona”

Jordi Ballart: “Tot per Terrassa és el partit de les petites i grans coses”

FOTOGALERIA | Trobada de dones amb l’alcalde i candidat de Tot per Terrassa, Jordi Ballart

Descobreix el Jordi Ballart (Tot per Terrassa) més íntim i desconegut

Tot per Terrassa ratifica Ballart com a candidat a l’alcaldia

Tot per Terrassa ja té número 2

Els 37 noms de la llista electoral de Tot per Terrassa

Jordi Ballart: “Invertirem més en neteja, seguretat i espai públic”

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Raúl a abril 25, 2023 | 13:42
    Raúl abril 25, 2023 | 13:42
    "Seguir incrementant pressupost en neteja i seguretat com hem fet des de que vam aterrar al 2019" Quina falsetat, com pot dir aixo despres de fer retallades en neteja de 3 milions.
  2. Icona del comentari de: Ana a abril 25, 2023 | 13:54
    Ana abril 25, 2023 | 13:54
    Realment quina falsetat el que passa que es tan eviden que está brut i deixat que alguna cosa es te de dir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa