MónTerrassa
Detingut un còmplice del pres fugat a Terrassa en el Cas de l’Extintor
  • CA

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns 18 d’abril al vespre al Pont de Vilomara i Rocafort, a la comarca del Bages, un dels còmplices d’Adrián Molina, el pres que es va escapar d’una parella d’agents a Terrassa. Ho ha avançat Andrea Villoria de la Cadena Ser. El jove de 22 anys va aprofitar una visita al dentista, que li havia reservat la seva mare, per muntar tot un dispositiu de fuga.

Els fets de fa 15 dies -5 d’abril- es van conèixer com el Cas de l’Extintor, perquè un dels amics del reclús del centre penitenciari de Lledoners va utilitzar aquest aparell per ruixar els dos policies que el custodiaven. Adrián Molina, enganxat a les xarxes socials, va publicar a Instagram un parell d’imatges, una just després d’escapolir-se, on escrivia la paraula “Llibertat”, i un posterior on desitjava un bon divendres a tothom i repartia “petonets”. Ara per ara, es desconeix on és.

Si la fuga mereixia ser qualificada de pel·lícula, la detenció del còmplice, de 26 anys, també ho podria ser, atès que se l’ha pogut atrapar en colpejar policies i resistir-se a l’autoritat, conduir una moto robada i no disposar de carnet. Malgrat tot, va ser posat en llibertat provisional després de passar a disposició judicial. .Anava acompanyat d’una dona, que tampoc els hi va posar les coses fàcils als agents. L’acció va permetre saber que el còmplice tenia una ordre de cerca, precisament per ajudar Adrián Molina en sortir de la clínica dental de Terrassa.

Totes les notícies sobre la fuga de pel·lícula

El pres fugit va autolesionar-se els canells per evitar ser emmanillat

Troben a Rubí el cotxe del pres fugat a Terrassa

El pres fugit penja una foto a Instagram amb la paraula “libertad

Aquest és l’extens perfil delictiu del pres que s’ha fugat avui a Terrassa

VÍDEO Atac als Mossos a la Rambla de Terrassa i fugida d’un pres perillós

El pres fugit a Terrassa desitja bon divendres

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a abril 20, 2022 | 15:33
    Anònim abril 20, 2022 | 15:33
    Yo alucino, queda en libertad... si que sale barato pegarle a los mossos y ayudar en fugas
  2. Icona del comentari de: Lluís a abril 20, 2022 | 18:17
    Lluís abril 20, 2022 | 18:17
    En cerca i captura. Allibera a un pres Agredeix els mossos Moto robada Sense carnet. I el senyor o senyora jutge el deixa en llibertat. Després ens queixem i exigim als policies que facin la seva feina.
    • Icona del comentari de: Mònica a abril 22, 2022 | 01:33
      Mònica abril 22, 2022 | 01:33
      Totalment d’acord.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa