MónTerrassa
Troben a Rubí el cotxe del pres fugat a Terrassa
  • CA

Localitzen a Rubí el cotxe que va utilitzar el pres que va fugir


Els Mossos d’Esquadra han localitzat al municipi de Rubí, a la comarca del Vallès Occidental, el cotxe que va utilitzar el pres que es va escapar-se a la rambla d’Ègara de Terrassa mentre el portaven custodiat a una visitaal dentista. El reclús del centre pentenciari de Lledoners (Sant Fruitós de Bages) va comptar amb la col·laboració de còmplices. En principi, semblava que només era un, el que apareix per darrere els agents de la policia catalana, els ruixa amb un extintor i s’emporta el pres a buscar un cotxe robat i amb matrícula falsa aparcat en una zona situada entre els carrers d’Arquimedes i de Galileu, tot i que aquest semblaria més probable atès que és de baixada i de sortida de la ciutat. Terrassa es va omplir de Policia Municipal i de Mossso, que fins i tot va activar un helicòpter amb càmera. Tot va passar en pocs segons i la policia va fer un gran desplegament per localitzar-los. Si es mira el vídeo que es va gravar dels fets des d’una botiga de la rambla, apareixen persones que podrien estar també conxorxades amb el reclús i preparades per actuar en el cas que la primera acció, amb l’extintor, no reeixís.

Els Mossos investiguen les circumstàncies de la fuga

El departament d’Interior de la Generalitat, a través de la Direcció Generalitat de Policia ha obert una «informació reservada» per esclarir les circumstàncies de la fuga, informa el mitjà del Bages Regió 7. Sobre la possibilitat de prendre mesures en els dispositius de trasllat de reclusos, la conselleria ha respost a aquest mitjà que s’ha posat en marxa aquesta investigació i que serà a partir de l’anàlisi dels fets que «es podran prendre conclusions de cara el futur».

El pres, poc després de fugir, va penjar una foto al seu perfil d’Instagram on es vanagloriava d’haver-se escapolit. Aquest és el tercer pres del Centre Penitenciari de Lledoners que aconsegueix escapolir-se en el marc d’un trasllat per rebre assistència mèdica des de l’estiu passat.

El pres fugit penja una foto a Instagram amb la paraula “libertad”

Aquest és l’extens perfil delictiu del pres que s’ha fugat avui a Terrassa

VÍDEO Atac als Mossos a la Rambla de Terrassa i fugida d’un pres perillós



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa