MónTerrassa
El pres fugit penja una foto a Instagram amb la paraula “libertad”
  • CA

El pres que avui a dos quarts d’onze s’ha escapat a la rambla d’Ègara de Terrassa dels dos agents dels Mossos que el custodiaven ha penja una foto en blanc i negre a Instagram amb la paraula “libertad”. Se’l pot veure acompanyat d’un amic del qui es desconeix la identitat i que podria ser el que l’ha alliberat. La imatge al seu perfil d’Instagram l’ha penjat només una hora i mitja després de produir-se els fets, sobre les 12.00 d’aquest migdia. Tot ha passat en un obrir i tancar els ulls, i realment ha esta com una ficció, com una pel·lícula de Hollywood, però en aquest cas, ben real.

Un reclús de 23 anys

El reclús, Adrián M.R., de 23 anys, considerat molt perillós, s’estava a la presó de Lledoners, situada al municipi de Sant Joan de Vilatorrada, a la comarca del Bages. Complia una condemna d’onze mesos de presó per un allunatge en un concessionari, i esperava un judici per un presumpte robatori.

Havia sortit per anar a visitar-se a una clínica dental del Centre de la capital egarenca. Un vídeo gravat per les càmeres d’un establiment de la Rambla permet veure la seqüència dels fets. Els dos agents porten agafat el pres i es veu com per darrere, des el carrer d’Iscle Soler, apareix un individu amb un extintor a les mans. Sigilosament s’acosta als agents dels Mossos i al reclús i quan ja és a tocar ruixa un dels agents amb l’escuma de l’extintor, fa caure el segon a terra i agafa del braç el que se suposa que és el seu amic i es posen a córrer cames ajudeu-me. Mentre, els mossos encara no han reaccionat. El pas d’un autobús impedeix veure més detalls. Però les fons consultades per Món Terrassa expliquen que tenien un cotxe preparat per fugir. Policia Municipal i Mossos han desplegat un dispositiu per enxampar-los, amb un helicòpter inclós, però hores d’ara no ha estat localitzat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa