MónTerrassa
El pres fugit a Terrassa desitja bon divendres
  • CA

El pres fugit que es va escapar a la rambla d’Ègara de Terrassa el passat dimarts ha desitjat un bon divendres a tothom. Ho ha fet amb una nova fotografia a les seves xarxes socials, des d’on ha tornat a donar senyals de vida. Adrián Romera Molina, de 23 anys, ha publicat una imatge en blanc i negre a les històries del seu compte d’Instagram amb l’escrit “Feliz viernes, un besito“. Se’l pot veure vestit amb un jersei del PSG, tot i que només ensenya la meitat de la seva cara. El Mossos d’Esquadra encara no l’han detingut.

Sembla que el reclús ja utilitzava molt les xarxes socials anteriorment, i ja deixava entreveure que es volia escapar. De fet, una hora i mitja després de protagonitzar la fugida de pel·lícula a la Rambla, ja va penjar una fotografia al seu compte d’Instagram amb la paraula “libertad”. Se’l podia veure acompanyat d’un amic, de qui es desconeix la identitat i que podria ser el que el va ajudar a alliberar-se.  

Fotografia del fugitiu al seu compte d’Instagram desitjant un bon divendres | Twitter Guillem Ramos-Salvat

L’escapada no va ser pas improvisada, sinó que ell i els seus còmplices ho tenien tot pensat. El primer còmplice apareix per darrere els agents de la policia catalana, els ruixa amb un extintor i s’emporta el pres a buscar un cotxe robat i amb matrícula falsa aparcat en una zona situada entre els carrers d’Arquimedes i de Galileu, ja preparat. A més, les imatges enregistrades des d’un establiment de la Rambla deixen entreveure un pla B amb altres persones si fallava l’A. Addicionalment, ha transcendit que el pres va autolesionar-se els canells per evitar ser emmanillat. Sí que duia manilles, però no prou ajustades, perquè així ho ordena el protocol quan hi ha lesions.

Els Mossos d’Esquadra encara no han aconseguit detenir-lo, però si que han localitzat a Rubí el cotxe que va utilitzar per escapar-se mentre el portaven custodiat a una visita al dentista, un BMW de color gris.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Dani a abril 10, 2022 | 08:30
    Dani abril 10, 2022 | 08:30
    Si lo van a coger en 0, y va a pringar más si tenía 11 meses se convertirán en 2 o 3 años por esa fuga de unos días escondido sin poder salir entrégate ya pringado te va a caer una buena por el robo de coche y matrículas huida etc... No seas más tonto y entrégate en la comisaría más cercana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa