MónTerrassa
Capella ardent per acomiadar el “Suri”
  • CA

El Saló de Sessions de l’Ajuntament de Terrassa s’obrirà aquest dijous dia 2 de març de manera excepcional per acomiadar el “Suri”. El Consistori ha decidit habilitar aquest espai emblemàtic de l’edifici del Raval de Montserrat com a capella ardent perquè la ciutadania pugui dir adéu a un dels grans artistes del segle XX i XXI que ha tingut la ciutat de Terrassa. La família de Floreal Soriguera ha donat el vistiplau per poder realitzar aquest sentit homenatge al pintor i activista sociocultural terrassenc que ens ha deixat aquest dimecres a l’edat de 95 anys,

El fèretre serà presentat al Saló a les 11 h, que serà quan s’obri la capella ardent. Les persones que vulguin acomiadar-lo, així com traslladar el condol a la família, podran fer-ho en l’horari habilitat, des de les onze del matí i fins a les vuit del vespre, de forma ininterrompuda. Tothom qui ho vulgui, a més, podrà signar en el llibre de condolences, que es disposarà en el mateix Saló de Sessions consistorial.

La cerimònia de comiat està prevista per al proper divendres, 3 de març, al Temple Multiconfessional del Complex Funerari municipal (ctra. de Montcada, 789), a les dotze del migdia.

Adéu a un dels grans artistes de Terrassa

La ciutat està de dol per la mort del Suri. Han estat moltes les entitats i persones a títol individual que han mostrat la seva pena pel comiat d’aquesta institució egarenca. Cal recorda que a més de la seva vessant artística, Floreal també va ser el primer president de la FAVT i el fundador de l’Associació de Veïns de Ca n’Aurell.

Santi Rius ha aprofitat per fer el seu petit homenatge a la figura recordant una petita entrevista que li va fer. També el fotoperiodista Cristóbal Castro ha volgut dir adéu al Suri de la millor manera, amb un recopilatori de fotografies simpàtiques i curioses de l’artista.

Fem també un petit recull de la resposta ciutadana:

Llegeix més:

Ha mort “El Suri”, una institució en el món cultural de Terrassa

Santi Rius ha aprofitat per fer el seu petit homenatge a la figura recordant una petita entrevista que li va fer.

El fotoperiodista Cristóbal Castro ha volgut dir adéu al Suri amb un recopilatori de fotografies simpàtiques i curioses de l’artista.

Domènec Ferran: “Un trosset compartit de l’art del Suri”

Salvador Pérez: “Estimat record per ciutadà Suri”

Les piulades de condol per la mort del Suri

La capella ardent del Suri

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa