MónTerrassa
Cs Terrassa vol la pista de gel aquest Nadal
  • CA

A Ciutadans estem a favor que s’instal·li una pista de gel per Nadal a Terrassa. Perquè el 2021 va ser un èxit de públic, perquè el comerç i la restauració de la ciutat ho va agrair, i perquè és un dels elements que fa entranyable el gaudi d’unes dates que continuen sent les més assenyalades en el nostre calendari.

Qui està en contra de la pista de gel exposa raons mediambientals, compartint la preocupació és evident que el consum elèctric s’ha de compensar com es va fer l’any passat, però és que a més la contractació de l’ajuntament prové de renovables. S’afegeixen a aquest 2022 raons que tenen a veure amb la crisi energètica que també compartim, però ni tan sols aquest debat el tenen en països molts més dependents energèticament que el nostre i que tenen plantejades mesures restrictives molt més severes que a Espanya.

Hi ha un posicionament metafísic al qual s’ha abraçat algun partit polític de la nostra ciutat, i algun responsable municipal que de sobte s’ha passat a l’activisme ecologista de manera sobrevinguda, que es neguen a acceptar que la transició cap a uns usos i costums més sostenibles i respectuosos amb l’entorn s’ha de fer sense faltar-li a la intel·ligència als ciutadans, tothom ja s’ha adonat del partidisme electoralista d’uns i l’oportunisme d’uns altres.

A xarxes socials hi ha un perfil amb 72 seguidors que, d’una manera implícita, responsabilitza a l’ajuntament, als ciutadans i als nens de Terrassa de la destrucció del planeta Terra. Podem continuar alimentant un fals debat o podem ajudar a fer les coses millor sense necessitat de generar mala consciència a ningú.

Segons l’última enquesta de la Diputació de Barcelona publicada la setmana passada, a Terrassa el 60% de la població creu que l’ajuntament està compromès molt o bastant amb la conservació del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic, per sobre de la mitjana del Vallès Occidental i de la província de Barcelona. Nosaltres, a Ciutadans, hem secundat totes les mesures en favor del medi ambient d’aquest ajuntament en els últims vuit anys i compartim, amb una gran majoria dels nostres veïns, l’esforç per a ser més respectuosos amb un món que no hem construït nosaltres, però que estem obligats a millorar. Però les millores venen de l’esforç del dia a dia i no fotent el Nadal a moltes famílies que està desitjant posar-se els patins.

Javier González

La pista de gel de Nadal perilla

PSC:”La pista de gel de Ballart i ERC patina”

Campanya contra la pista de gel de Nadal a Terrassa

Albert (ERC) rebutja la pista de gel que defensa el soci de govern

Les enquestes done un sí ajustat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa