MónTerrassa
Les enquestes donen un “sí” ajustat a la pista de gel de Terrassa
  • CA

Les enquestes fetes per Món Terrassa a les seves xarxes socials donen un “Sí” molt ajustat a la construcció de la pista de gel a la plaça Nova durant les festes de Nadal d’Enguany. I els resultats són diferents a Twitter, Instagram i Telegram. En total, i en 24 hores, han emès el seu vot fins a 3.614 persones, de les que 2.162 la desitjen i 1.558 la neguen.

El “sí” ha guanyat de manera clara a Instagram, i el “no” a Twitter (de manera clara) i a Telegram (pels pèls).

Instragram un “sí” clar

El 61 per cent de les persones que han votat a Instagram s’han mostrar a favor de la posada en marxa d’una de les atraccions estrella del Nadal, la pista de gel, que com s’ha vist els darrers dies a la ciutat té detractors i gent a favor. I els dos components de l’equip de govern enfrontats. Tot per Terrassa n’és fermament partidari i Esquerra Republicana de Catalunya mostra el seu rebuig total. A instagram s’han emès 3.614 vots, una xifra molt alta que demostra l’interès que genera el tema.

Twitter i Telegram molt parells

A Twitter les coses han anat més ajustades. Un 45,5 per cent dels votants han dit que cal posar-la una vegada més, i un 56,5 per cent la veuen innecesària en aquests moments de crisi energètica. S’han tingut 147 vots.

A Telegram podem parlar d’empat tècnic, amb un 49 per cent de “sí” i un 51 per cent de “no”. Amb 253 persones que han volgut participar en l’enquesta de Món Terrassa.

Aquest són el resultats. Aviat se sabrà sí finalment la pista s’adjudica i quin dels dos socis de govern guanya el pols.

La pista de gel de Nadal perilla

PSC:”La pista de gel de Ballart i ERC patina”

Campanya contra la pista de gel de Nadal a Terrassa

Albert (ERC) rebutja la pista de gel que defensa el soci de govern

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Helena a novembre 10, 2022 | 07:16
    Helena novembre 10, 2022 | 07:16
    D'aquí es desprèn que ja no hi ha escapatòria al xup-xup climàtic global. La gent no està disposada a renunciar a res.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa