MónTerrassa
La pista de gel de Nadal de Terrassa perilla
  • CA

Una de les grans ofertes de Nadal és la pista de gel que s’ha de construir a la plaça Nova i que ha de funcionar entre el 2 de desembvre i el 9 de gener. L’atracció perilla i des de l’Ajuntament no es confirma la seva posada en marxa. Món Terrassa va publicar ahir al matí que es posava en marxa a la ciutat una campanya d’oposició. Poques hores més tard, Isaac Albert, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Economia, Finances, Serveis Generals i Govern Obert i un dels pals de paller de l’equip de govern, feia una piulada on deixava clara la seva postura contra la pista de gel. Els socialistes copm Amadeu Aguado i Javier García van sucar-hi pa en veure les divergències entre els socis del bipartit que mana aquesta legislatura a la capital del Vallès Occidental. De la mateixa manera van fer-ho moltes persones que no volen la instal·lació i els promotors de la campanya del “no”. El debat es va instal·lar a les xarxes socials.

La pista de gel ja es troba a punt a la plaça Nova
Pista de gel a la plaça Nova

Intervenció socialista i de Ciutadans

L’exregidor socialista Javi García va ser un dels que va tocar el crostó al tinent d’alcalde. “Alhora que signa la licitació de la pista de gel, afirma també que està en contra de la pista de gel. La política és, en part, la gestió de les contradiccions, però el que està empassant Esquerra Republicana de Terrassa
per seguir al govern municipal està superant alguns límits”.

Albert: “La vida, com bé saps, no és mai fàcil”

Isaac Albert va trigar poc a respondre: “La vida, com bé saps, no és mai fàcil… Aquesta resolució és l’inici de l’expedient de contractació iniciat per comerç. Com ja saps, signo tots els expedients de contractació i adjudicacions. L’adjudicació no està tramitada.” Amb aquestes paraules, deixa la porta oberta a la no posada en marxa de la pista. Ara s’haurà de veure el pols entre els socis de govern, un Tot per Terrassa favorable i una ERC opositora.

També va intervenir el regidor de Ciutadans Javier Gonzáles: “Resulta que ERC recolza un augment de la despesa elèctrica pel llums de Nadal d’un 30% i resulta que aquest any la pista de gel li provoca recel mediambiental… Esquerra mai mes al govern de la ciutat”.

Campanya contra la pista de gel de Nadal a Terrassa

Albert (ERC) rebutja la pista de gel que defensa el soci de govern

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa