MónCastellbisbal
Conde (Som-hi) “A l’hora del recompte no m’agrada ser-hi”

Maria Dolors Conde, candidata a l’alcaldia de Som-hi Castellbisbal, afirma que “a l’hora del recompte no hi seré, mai hi soc, perquè penso que es poden produir situacions una mica tenses, i que no val la pena”.

Conde ha efectuat el seu vot a les eleccions municipals de Castellbisbal passats pocs minuts de les 9 del matí, al col·legi ubicat al poliesportiu de l’escola Mare de Déu de Montserrat. 

La cap de llista de Som-hi ha explicat que passarà tota la jornada electoral entre col·legis, exercint com a apoderada, excepte durant el recompte final. Prefereix no ser-hi, però “confio totalment en les meses, en cadascun dels seus membres, als quals vull agrair la feina que fan, ja que és un sorteig i també una gran responsabilitat”. Quan finalitzi el recompte i hi hagi resultats “anirem amb l’equip a la seu de Som-hi”.

Una jornada compartida amb els més propers 

Dolors Conde és actualment regidora a l’Ajuntament de Castellbisbal i es torna a presentar a la seva alcaldia, com ja va fer a les eleccions anteriors, l’any 2019. Afirma que votar a les eleccions “és un dret que tenim i que s’ha d’exercir, i per això animo a tots els veïns i veïnes a venir a votar en el dia d’avui”.

Una jornada que compartirà amb els companys i companyes d’equip i amb la seva família, dels quals va dir a Món Castellbisbal que “és en la seva companyia on troba la pau i la calma, on toca de peus a terra i està tranquil·la”. 

Podeu llegir més sobre la candidata de Som-hi Castellbisbal (Candidatura del Progrès – CP) aquí:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa