MónCastellbisbal
Conde (Som-hi): “No podem seguir com estem, hem d’avançar”

Dolors Conde (Som-hi Castellbisbal) qualifica de molt positiva la campanya electoral, assegurant que “tots els actes que hem fet han tingut molt bona rebuda” i que “hem intentat explicar les nostres propostes tant en el porta a porta, com als diferents actes que hem fet, i a totes les persones que s’han apropat al nostre local” accentuant que “no podem seguir com estem, hem d’avançar”.

A dos dies de les eleccions municipals del 28M, els partits que es presenten a l’Ajuntament de Castellbisbal fan balanç de la campanya electoral.

Des del punt de vista de Conde i els seus companys i companyes de partit, “ha estat una campanya molt respectuosa, on no ha hagut res fora del normal, percebo que el to ha estat força correcte”, tot i que “sempre hi ha coses que poden molestar, però això és inevitable. Estem passant uns dies de molta tensió i competitivitat”.

Agraïments per l’equip i les mans voluntàries

La cap de llista de Som-hi s’ha mostrat molt agraïda “amb totes les persones que han col·laborat en la nostra campanya, que no són de la nostra llista però han ajudat d’una manera o altra, ja sigui amb el material, amb el porta a porta, penjant cartells o fent carpes”. Persones que han col·laborat voluntàriament i que la candidata percep que ha estat “per les ganes de canvi que hi ha”.

Conde també té paraules de reconeixement pel seu equip, que “ha fet molt bona feina i jo, com a cap de llista, els agraeixo moltíssim”. 

Més notícies de Som-hi Castellbisbal:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa